13.12.05
13:23
Някой знае ли дали е подходящо да се комбинират Липозан и НВД? Питам, защото липозана се води че блокира усвояването на мазнините - следователно се получава, че няма мазнини (заради липозана), няма въглехидрати (заради НВД-то) - значи остават само белтъчините (което не е хубаво). Правилно ли разсъждавам, или греша някъде?
една от съставките на липозана е хитозан, а за нея се вдигна всичкия шум за “блокирането на мазнините”. Липозана си е обикновен Fat burner ... Ноо незнам дали си струва парите ... иначе състава му е добър според мен :) пробвай с НВД и малко кардио резултата ще е 6 точки :)
14.12.05
17:03
Ами грешиш да!!! Хитозана блокира до 40% от мазнините, май 1гр блокира към 20-25гр мазнини. А НВД не означава без въглехидрати, а нисък прием на такива. Следователно няма от какво да се притесняваш!!
14.12.05
17:15
Спокойно. Няма какво да ти стане.
Аз пък седя и си мисля:
При една правилна НВД, където приема на мазнини е в рамките на нормалното, за какво да се ползва Липозана ?
Аз лично съм го пил два пъти и трети няма да си взема, на мен не ми действа.Ако идеята му е да разгражда вече натрупаните мазнини (липотропен) може и да има смисъл от приема му, но ако само блокира приетите мазнини май е излишен при НВД !