БГ Гейнери

20.12.05
00:53

Кой Гейнер е по-добър ?
Нутрим или Биогейм

Добри неща съм чувал за SuperMass Gain на Нутрим. За другия не знам.

21.12.05
17:41

И аз сам за Нутрим  :P

21.12.05
19:23

според мен нито един от двата

21.12.05
20:39

Не се бъркай за бг гейнър.От личен опит говоря ! Малко повече струват чуждите но доказани подобни продукти.

21.12.05
23:51

И аз съм за нутрим

[quote author=“Trenirashtia”]Не се бъркай за бг гейнър.От личен опит говоря ! Малко повече струват чуждите но доказани подобни продукти.

3,25 лева еднодневния прием на Universal MegaMass 3000
1,08 лева еднодневния прием на Nutim SuperMass Gain

За един месец едното излиза 97,5 лева, а другото 32,4

Не ми казвай, че стуват малко повече.

23.12.05
10:12

[quote author=“manson”][quote author=“Trenirashtia”]Не се бъркай за бг гейнър.От личен опит говоря ! Малко повече струват чуждите но доказани подобни продукти.

3,25 лева еднодневния прием на Universal MegaMass 3000
1,08 лева еднодневния прием на Nutim SuperMass Gain

За един месец едното излиза 97,5 лева, а другото 32,4

Не ми казвай, че стуват малко повече.

като прибавиш и това че никой не е останал очарован от прехвалените нутрим с техния гейнър и се оказва че ефтиното излиза скъпо !

23.12.05
10:22

аз лично никога не съм можел да разбера защо мнозина се нахвърлят на гейнерите. въглехидрати - и то добри - лесно и евтино се набавят с храната. скъп е качествения белтък от обикновени хранителни източници. затова удачният протеин за мен е високобелтъчният. за гейнер отлична е и бозата, дори на някои това да им се струва майтап. единственият гейнер, който някога си е заслужавал, според мен е - hardbody gainer 3600 на mlo. наистина хубав продукт беше.

24.12.05
10:36

Защо беше жоропаур  ??? Сега искам да си купя някаф геинер с които да кача маса не ми се занимава с глиокози и и други работи напрао исакм да си гача геинера и тва е !

Ае да предложите нещо наистина добро !!!

24.12.05
11:34

Жоро иска да каже (а  и е прав) че въглехидратите лесно се набавят с храната и ако се храните добре те са излишни

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1