21.12.05
16:15
Абе пичове искам да качвам и маса и реших да си взема - Super Mass Gain и PRO 90 Gold на Нутрим.
Ще ги взема от “Била”, но въпроса ми е следния това ли е най- добрата комбинация и трябва ли да взема нещо друго от асортиманта на Била?
Във Била само разфасовки от 400гр ли има? По каква система да ги вземам (ходя 3пъти в седмица по празниците)?
Нали не е проблем, защото от там имаме намаление, да си взема примерно по 2-3 кутии по 400гр и да си ги пия?
Та цената на една кутия Super Mass Gain e 6 и 40 и с колко пари се минавам че не вземам една разфасовка от 3кг?
21.12.05
19:03
не си взимаи тез неща - няма да останеш много доволен.вземи си едно сигурну и добро нещу - Mega Mass 3000 Universa - това е гинер които е просто незаменим....пииш секи ден по 100 - 120 гр...масата ти е гарантирата,но нали знаеш че ако не се храниш както трябва - добавките няма да са ти в помощ, защото както виждаш това са хранителни ДОБАВКИ - а не нещу което не ядеш , а пиеш само добавки и качваш - 9 часа спане,добра диета,добавки и тренировки е сичко....като хранене е 2/3 , а тренировката е много малка част от всичко :)
остави го тоя mass gain на нутрим и си вземи на universal.про голд е добър избор и ще ти помогне :arrow:
10х! А дали го има някъде в раяона на Младост?
Начи комбинацията Гейнър + Про Голд е добра за покачване на маса?
21.12.05
21:03
Лично мое мнение: Аз мисля че геинарите не са толкова важни според мене въглехидрати може да си набавиш от всичко по добре си купи млечно яичен протеин! Щото за да си набавиш количеството млечно яичен протеин с храна е доста по трудно отколкото да си набавиш въглехидрати!
Съвсем ме объркахте вече!
Я ми кажете в момента нямам пари за по-добро от Нутрим.
Сега съм 170/55кг/15години искам да кача кила щот съм много слаб. Просто ми кажете коя е най-добрата комбинация за това. Супер Масс Гейнър ли? Про Голд 90 и т.н.? В каква комбинация ще са най-добре за мен?