Мускулни инжекции

21.12.05
20:42

знам, че от неправилно поставена мускулна инжекция се умира. ако мастната субстанция се вкара в някой по-голям кръвоносен съд и изходът е летален. искам да попитам винаги ли се умира? също така колко време след инжекцията. моля ви, темата е сериозна

21.12.05
21:03

не винаги се умира! по кръвта субстанцията отива до  сърцето и се запушва някакъв кръвоносен съд... и така пък по  втория въпрос  :) бързо се умира все пак  кръвта цилкулира доста бързо

21.12.05
21:07

Не е задължително да стане емболия бе:)Ако не знаеш къде точно и как се бие инжекцията изобщо не го прави сам,защото за смърт не знам ,но може да удариш някои нерв и после няма да можеш да си сядаш на дупето доста време:)

21.12.05
22:03

:)) При чисто мускулно биене, няма сериозна опасност, най-много някоя веничка да се пукне и става синина, ама не е болка за умиралка.  С други думи във бедрото, трицепса, задника, може да си забие игла/с умерена дължина разбира се, да не е някоя конска/ без никаква опасност.

Аз съм си бил не една ваксина сам, мускулно, няма опасност, консултирали са ме доста.

При венозните не трябва да се прави базик.

Поздрави

NI

21.12.05
22:11

Съгласен съм с мнението,че ако не мжеш да си биеш сам инжекциите,намери някой по-опитен,който да ти помага..Иначе винаги като вкараш иглата дръпваш малко нагоре,за да видиш - ако засмуче кръв,прекрати веднага,ако не - няма проблем,така можеш да се предпазиш да не уцелиш някоя вена.

21.12.05
23:23

Абе незнам тази тема дали не е по скоро за забранени но както и да е не ми харсва изобщо

22.12.05
16:28

благодаря ви много

22.12.05
23:40

ако се бие в дупето :) има ли вероятно за вена ?

23.12.05
22:20

[quote author=“pioneer”]ако се бие в дупето :) има ли вероятно за вена ?

изключително малка :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1