Моля кажете бърз и здравословен начин да кача килца.

21.12.05
21:37

Аз съм на 15 години,тежа 58 кг:shock:  и висок 178см.Помогнете и дайте съвети как да кача повече кила.  :lol:  :lol:

PR

21.12.05
22:16

Яж от ВСИЧКО ПО МНОГО  :wink:

22.12.05
00:03

Е това е относително ще омазни яко така.
Направи си диетка , приемай белтъчини и въглехидрати по 5-6 пъти на ден

TW

23.12.05
22:18

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Е това е относително ще омазни яко така.

Повярваи ми ектоморфите не се омазняват лесно
Знам го от личен опит

24.12.05
00:06

[quote author=“twista”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Е това е относително ще омазни яко така.

Повярваи ми ектоморфите не се омазняват лесно
Знам го от личен опит

Така е знам обаче кой ти каза че е ектоморф човека

RO

28.12.05
10:40

Човека иска здравословна и разционална диета. Ако яде от всияко по много , рано или късно ще се окаже с някой здравословен проблем. Преставете си сега да си земе 2 шоколада и секи ден да ги яде по толкова :) Не е важно според мен колко маса ще качи , а как ще я качи, понеже има и доста други органи в това тяло освен мускулните. Опитай с 7 пъти на ден хранене. Раздели си рационално въглехидратите и протеините за през целия ден и мисля няма да има проблем

PR

28.12.05
12:10

[quote author=“HATTORI_HANZO”]Аз съм на 15 години,тежа 58 кг:shock:  и висок 178см.Помогнете и дайте съвети как да кача повече кила.  :lol:  :lol:

Тои пита как да качи килца не мусколна маса  :)  за това му казах да яде от всичко по много в смисал такъв  да не се ограничава от никакви храни и да хапва повечко за да може да качи!

30.12.05
10:02

Прощавайте не се бях изразил правилно :lol: ,трябваше да кажа,че искам да кача ММ.

RE

29.01.06
00:51

Ако не искас да взимас протеин :
След тренировка вземаш една купа овесени ядки разбарквас сас 2 лажици мед .Разбарквас здраво докато стане като каша и си го изяждаш цялото.
Това е мои патент високо ваглехидратна добавка 100 % натурална.Наличието на витамините B - правят усвояването на ваглехидратите много лесно и по този начин има резултат при качането на мускулната маса.
Пробвал сам го качих кила.

29.01.06
12:39

Благодаря ти много за съвета,защото съм се чудил дълго време какво да правя :lol:

RE

31.01.06
11:04

Взимаи и пшеничен зародищ.По 1 лажица след тренировка.много е полезно.

01.02.06
14:27

искам да запитам за какво е пшеничиения зародиш,укрепва ли ти нещо??? :?:

RE

15.02.06
23:25

Стимулира и укрепва иммуната система дава енергия струва лев и нещо кутиятя и е натурално напално.зима се 2 лажици в деня за трен.

04.03.06
13:11

Искам да ви благодаря на всички за помощта,която оказахте на един още неук в тази област.Моля ако има още важни неща за покачване на MM-казвайте,насреща съм :D :D :D

RU

05.03.06
01:07

[quote author=“realityman”]Стимулира и укрепва иммуната система дава енергия струва лев и нещо кутиятя и е натурално напално.зима се 2 лажици в деня за трен.

А ще може ли да кажеш как се приема този зародиш - 2 лъжици в деня на тренировката - 1 преди и 1 след непосредствено ? Така ли ? Много благодаря предварително :)

05.03.06
12:04

Еми аз лично мисля че се приема 2 лажици преди тренировкар за да имаш някакъв стимул по време на вдигането 8)

RE

06.03.06
01:02

Преди тренировка се взема.Кача енергията,държи те по дълго в добър тонус по време на трен.Поне при мен действа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1