Трибулус вапрос (т.е. спимен ) !?!

Темата е заключена.

29.12.05
14:47

Смятам да взимам тази добавка за покачване на тестостерона и следователно силата ми ...
Искам да разбера как тря да я взимам начинаещ сам не сма взимал стероиди чух че това е безвредно и полезно .
Така искам да разбера и с какви други препарати да я смесвам с хранителни добавки  богати на ваглехидрати дали ще помогната за покачване на теглото ми от 70 кила ...  за 183 см човек  :roll:
Каква система трябва да си изградя с Трибулуса и колко време е добре да се употребява
На кратко който знае какво представлява това плс да сподели мнението  си дали е доволен  8)

извинявам се че тука сам постнал темата ама ,тука ми се стори най-одачно ...

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

06.01.06
18:40

Добра комбинация е трибестан+креатин, но да знаеш ефекта от трибестана идва чак след около 3 месеца, затова си помисли на месец ти излиза около 70лв, но ако имаш пари си вземи, аз в момента пия по 4хапа на ден-1000мг ще пия един месец после ще комбинирам с креатин и протейн и смятам, че ще остана доволен.

06.01.06
23:11

Момчето говори за “спимен”.Аз съм взимал спимен и да ти кажа много не успях да усетя ефекта.Взима се 3 по 2 хапчета.Можеш да го комбинираш с хранителни добавки.Като цяло е добър все пак струва 1,50 лв. А трибестана струва 20 кинта.Спимена може да върши работата на трибестана(но трибестана е по-силен).

07.01.06
01:31

Стига сте се излагали бе момчета!Стига с тия боклуци!Питайте дядовците ви за какво се пие трибестан!Толкова ли е трудно да си тренирате за здраве!Спрях да пиша в сайта за повече от месец и сега пак е същото.Едни и същи теми постоянно!

Моля пиши с нормален шрифт !!! Човека е изказал мнение, какво се палиш неразбрах
DJGorgio-Astor

07.01.06
16:08

Само искам да допълня, че аз си купих трибестан за 34лв от една аптека цената му е по-висока отколкото миналата година.
И от както го пия, едно на ръка е , че не мога да го укротя :), а другото е, че не мога да заспя поне до 3-4сутринта, явно имам много енергия и не я изразходвам.

traveller

07.01.06
16:13

е добре ето ви един линк за да видите точно за какво става въпрос :
спимен
но едиснственото нещо коетоп не можах да разбера е за какво служи, при билдърите  :roll:

07.01.06
16:19

Почистен спам !!!! Придържайте се към темата моля !!!

07.01.06
16:38

Според мен вместо трибестан е по-удачно да се взема спимен.Не върши съштата работа не удачно за тази цена.

07.01.06
22:21

според мен трибестана е доста слабо...не очаквайте много ефект от него, не го мислете за вълшебен хап...

СПИМЕНа съм пил по 12-13 хапчета на ден и единствено ефект съм усетил че като ми стане не пада по час :)

EDIT:
http://si-plus.com/index.php?p=46
СПИМЕН Форте беше това, което аз пих а не само СПИМЕН.

07.01.06
23:52

да и аз си взех спимен форте е моито сащтото като в сайта ...
Значи аз спимена не го взимам за да кача 5 санта в раката знам че няма да стане с него толкова лесно значи взимам го заради как да ви кажа да възтановявам енергия и да не се чувствам преооморен след зала за сила малко щот нали се сещате че кат покачи малко или мноого нивото на тестостерона това влияе и на силата  та затова викам дали ще действа добре значи да го взимам 3x2 таблетки

08.01.06
09:54

Спимена в най-вече за подобряване спермогенезата.За билдинга няма никакъв сми.Трибестана по-скоро би имал някакъв анаболен ефект.

08.01.06
10:13

от спимен,трибестан,хербавит и тн можете да имате ефект единствено в/у патката и да ощастливите приятелката или дясната си ръка.всичко останало(възстановявал по добре,сила,маса и тн) е плацебо ефект.

08.01.06
11:24

[quote author=“lukabrazy”]от спимен,трибестан,хербавит и тн можете да имате ефект единствено в/у патката и да ощастливите приятелката или дясната си ръка.всичко останало(възстановявал по добре,сила,маса и тн) е плацебо ефект.

в общи линии да :)
яко тяло не се постига с чай :)

09.01.06
19:07

аве хора вазможно ли е от това спимен форте да ми се прецака патката е ... :(
аве нещо взе да ми пари като пикая дали е от това взех да се плаща пак взимах 2-3 дена по  3x2 таблетки на ден кажете ми плс какво да правя  :cry:

SO

09.01.06
22:15

едва ли е от спимена

09.01.06
23:00

[quote author=“bareze”]аве хора вазможно ли е от това спимен форте да ми се прецака патката е ... :(
аве нещо взе да ми пари като пикая дали е от това взех да се плаща пак взимах 2-3 дена по  3x2 таблетки на ден кажете ми плс какво да правя  :cry:

ХХХХХХХХХХХХХХ  Внимавай с езика !!!!!
DJGorgio-Astor

10.01.06
11:06

Не е от спимена!!Взимал съм го 1 месец без да спра и никви такива мании не ми са се случвали.

10.01.06
11:57

Взе да ми се оправа май щот ся пак леко понапарва ама не е  като парвия ден и втория ако не се опраи до края на седмицата отивам на лекар ...
Може нещо да сам се депресирал и да е на психическа основа или ...
де да знам за камани в бабреците се самнявам може да е некво васпаление ама тря са опраи от самосебе си ако не се опраи  напално отивам на лекар... :roll:

10.01.06
12:44

аз сега почнах СПИМЕН, че тамън свърших цикъл.
Пия по 10-12 хапчета на ден и досега не съм усетил такова парене

SO

10.01.06
14:38

[quote author=“bareze”]Взе да ми се оправа май щот ся пак леко понапарва ама не е  като парвия ден и втория ако не се опраи до края на седмицата отивам на лекар ...
Може нещо да сам се депресирал и да е на психическа основа или ...
де да знам за камани в бабреците се самнявам може да е некво васпаление ама тря са опраи от самосебе си ако не се опраи  напално отивам на лекар... :roll:

Да не си **** някоя несигурна без презарватив :P , щото не всичко е свързано със стероидите :)

17.01.06
16:30

аз сега пия трибестан с глутамин креатин и суроватка пия си по три хапа на ден , само едно не мога да разбера кога да го пия преди хранене или след или на гладно ама аз мн. не оставам гладен:) де  . сега го пия сутрин преди закуска кум 7 и 30 след обяд към 1 и към 5 следобед така добре ли е ?

JJ

26.01.06
20:00

по добре през 8ч трибестана,аз така го пия.а за спимена-има ефект но слабичак и не при всеки ако за секс говориме,за бб няма. за бб мисля да ви препорачам трибестфорс,от него не се дървиш,но сила и маса дава,макар и не като стероид

KP

27.01.06
11:30

[quote author=“bareze”]аве хора вазможно ли е от това спимен форте да ми се прецака патката е ... :(

патката едва ли, но простатата и бъбреците да.
Всички стероиди отказват влияние освен върху черния дроб, и върху бъбреците и простатата. Моя съвет е:
Никога не ползвай индийско таблетирано сено - По дорбе избери Д-р Тошков, поне знаеш че парите остават в БГ
И иди на лекар не чакай 1 седмциа!

JJ

27.01.06
15:31

какво те притеснява в индииската трева кро? мисля че ако не помогне,поне няма и да навреди...? спимена би трявало да съдуржа само билки и то в малки количества

KP

27.01.06
15:44

[quote author=“JJ”]какво те притеснява в индииската трева кро? мисля че ако не помогне,поне няма и да навреди...? спимена би трявало да съдуржа само билки и то в малки количества

е би трябвало, да се надява човек, че наистина съдържа това дето са го изброили.
Та точно това ме притеснява: изобщо не помага, така че ако човек ще си дава парите то по добре да ги дава на някой от 90те работника в Томилхерб например.
Има цели два продукта с трибестан:
http://www.tomilherb.com/?id=8&mod=products&lng=bg
http://www.tomilherb.com/i/articles/bg/8.gifи
http://www.tomilherb.com/i/articles/bg/27.gif  http://www.tomilherb.com/?id=27&mod=products&lng=bg

Не слагай картинки в постовете си , не всеки е с неограничен интернет !!! Линковете са достатъчни
DJGorgio-Astor

27.01.06
15:55

е то хубаво ама има ли ефектат на трибестана и колко париса

KP

27.01.06
16:03

[quote author=“ludia”]е то хубаво ама има ли ефектат на трибестана и колко париса

Ами би трябвало да има само че както знаем, трибестана за да действа трябва да се приема в количество над 1 г/дневно.
За съжаление, д-р Тошков изобщо не е написал какво количество трибестан има и в двата негови продукта.
Но ако човек взима индиското таблетирано сено, там количеството го пише:
Tribulus terrestris -19 mg.
Значи на ден трябват около 52.63 таблетки. което си е цяла опаковка почти (тя е с 60).
При д-р Тошков, според мен количеството е повече от 19 грама на таблетка ама все пак не съм сигурен. Понеже постави въпроса мисля да го запитам официлано тук http://www.tomilherb.com/?id=&mod=contacts&lng=bg. Ако отговори ще му пиша отговора тука веднага!
П.П. Колко пари са не знам, щото не съм аптекар. Като минаваш покрай някоя аптека влезни и питай.
П.П.2 сега ми дойде на акъла, че и двата му продукта е добре да се взимат без проблеми, защото освен трибестан съдържат и симирамин - магарешки бодил - това което пък се съдържа в карзила...
Но да не стане като реклама на този Тошков...

JJ

28.01.06
00:31

може и да са само 19мг наистина,в спимена също са малко.аз предпочитам трибестфорса,в него уж има и малко креатин.като взимаш витаминчета добре действа,а и сила дава,пак е български. ама кво си говориме,слаби са за истински бодибилдери по 90-100кила

energymax

28.01.06
00:56

Трибестана има ефект,НО най-вече след стероиден цикъл!Много удачна комбинация е трибестан+фолиева киселина+вит.Б12!!!!(от опит го казвам)

JJ

29.01.06
22:31

прав си за Б12,само да не беше на инжекции :(  а също и витА и Е действат супер с трибестана

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1