чаша вода + една-две лъжици лимонов сок или оцет?

29.12.05
18:21

Мисля да пия това винаги когато ми се пие вода ... ще има ли ефект според вас? :)

30.12.05
10:45

Много е важно оцетът да е винен и приемай поне по три чаши с две лъжици на ден. Подобрява гъвкавостта, а също подобрява мисленето!

30.12.05
11:21

Какви цели гониш с тиа  рецепти.Мислиш че да отслабваш ли.Я си представи ако днес трябва да изпиеш 8 чаши вода (2 литра ,ако чашите са по 250 мл) ,това са ти 16 лъжици оцет.Недей,да не си направиш някоя язва.Оправи си храненето ако искаш видими резултати,а не се доверявай на бабешки рецепти.

IZ

05.01.06
17:43

за6то оцета е винен а не ябалков , аз сам 4ъвама от баба ми 4е са пиели на вт=ремето оцет за да слабеят , но кои е по полезен ????

п.с  4ЕСТИТА НОВА ГОДИНА :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1