30.12.05
21:17
Чудех се къде да пусна тези тема в крайна сметка се спрях тук,ако трябва е преместете.Сега по същество.
Тренирам 1година. В момента съм 70кг, но искам да кача малко , обаче ме притеснява да не се омазня много.В една от тез програмки тука дето бяха пуснати мисля че ме изкара да имам 8% мазнини.
Интересувам се ,има ли начин ако кача 5кг примерно,да запазя този процент мазнини или той ще се повиши респективно с натрупването на килограми.
Ще се повиши, но това не трябва да те плаши :wink: Пролетта ще чистиш и готово :wink:
31.12.05
09:32
спокойно може и да не се покачи .
При качването част от каченото ще е мазнини но при повишаване на личното тегло и 8% мазнини ще са повече кг при по-голямо лично тегло . Яж чисто и процента мазнини ще се запази ако ме разбра какво искам да кажа .
31.12.05
09:55
и аз ще се вълзползвам от темата. искам да ви питам, сега съм си направил програма за сваляне и мисля в следващите месец и половина-два да съм на нвд и да сваля 4-5кг. та въпроса ми е след това мога ли да започна програма за мм и какво ще ми препоръчате да ям защото съм ендоморф и не искам да се “омазня” пак :roll:
[quote author=“Mussolini”]Чудех се къде да пусна тези тема в крайна сметка се спрях тук,ако трябва е преместете.Сега по същество.
Тренирам 1година. В момента съм 70кг, но искам да кача малко , обаче ме притеснява да не се омазня много.В една от тез програмки тука дето бяха пуснати мисля че ме изкара да имам 8% мазнини.
Интересувам се ,има ли начин ако кача 5кг примерно,да запазя този процент мазнини или той ще се повиши респективно с натрупването на килограми.
Ще се покачи много ясно
8 % ти да не си професионален културист много малко е за да е истина
П.С. Не се предоверявайте там на разни калкулатори