Какво мислите за следната програма от добавки???

EN

31.12.05
00:13

Имам намерение(вече сам си купил всичко посочено по долу за 50 дена)да направя следната програма:
сутрин:
DHEA(ULtimate Nutrition) 2кап Х 50мг на ден
2капx250мг Трибестан на Софарма
30гр 100%Iso Whey на BIo Tech
1кап Deili Formula на Universal
5гр креатина на Optimum
Преди тренировка:
5гр креатина на Optimum
5гр таурин на JK
4кап Amino 2121 на MLO
30гр 100%Iso Whey на BIo Tech
след тренировка:
5гр креатина на Optimum
4кап Amino 2121 на MLO
1кап Deili Formula на Universal
50гр 100%Iso Whey на BIo Tech
5гр Л-глуатамин на JK
Преди лягане:
40гр Super Protein 88 na Weider
5гр креатина на Optimum
5гр Л-глуатамин на JK

Незнам дали ще иам ефект но ще опитам!
Можеби ще добавя още 30-40гр протеин някаде преди тренировката,но сигурно на Nutrim - PURE WHEY PRO
Това нещо 50 дена!

Въпросите са ми:
Какво мислите добре ли е?
Добре ли съм подбрал продуктите?
Някаде да греша?
Нещо да добавя?

Ехеееееееееееееее. Туй колко пари ще ти излезе? Добавките не градят мускули, храната ги гради.

Едит: Глутаминът само след трени и преди лягане. От дехидроепиандростерона едва ли ще имаш ефект, най-много вреда. Тауринът пак малко излишен ми се вижда. С добавките не можеш да постигнеш кой знае колко ... не очаквай чудеса.

EN

31.12.05
09:27

вчера съм дал 264лв,до края на програмата ми остават още 110лв да дам)(Трибестана не съм го плащал,и няма да го плащам!!!)!Знам че добавките не правят чудеса,но за мен е по добре от стероидите(та правят чудеса)!Приемам забележката за Л-глуатамина,преди тренировка няма да го взимам а вечер,тауруна го разделям на два приема по 2,5гр преди и след тренировка!
За храната нищо не съм споменал,но тя не ме претеснява,занимавам се с разпространение на пилешки продукти и  ще наблегна на полиешко,телешки,риба,обезмаслена извара,овесени ядки,варени картофи и ориз,яица,и черен хляб(немога без хляб)!
1кг пилешко(4х250гр) на ден мисля че е нормално  (4,90лв)
500гр обезмаслена извара(2х250)                  (1,00лв)
10бр яица(3х3)                                      (0,90лв)
250гр овесени ядки(сутрин на закуска)              (1,20лв)
300гр картофи или ориз(варен теглото е преди варенето,разделен на 3 приема )                                          (1,00лв)
2бр ниско маслени килсели млека(едно сутрин с овесените ядки,едно след обяд с протеина,но преди 15:00ч)              (1,40лв)
                                                    ——————-
                                                      10,50лв

31.12.05
18:52

1. Ще ти кажа, че си ненормален. Добре де не си ненормален просто си луд.
2. Само с 3 максимум 4 добре подбрани добавки можеш да постигнеш страхотни резултати.
3. Тука си наблъскал всякакви ненужни глупости.
4. Не си предвидил как ще пиеш всички тия работи в дните за почивка.
5. Трибестана трябва да го пиеш само след тренировка. В почивните дни не го пий. Като гледам ще ползваш този на Софарма. В този случай 2 хапа след тренировка. Ако беше на Оптимум -> 1 хап.
6. 100%Iso Whey на BIo Tech тва кво е ? Ако е протеин тогава според мен би могъл да махнеш аминокиселините.
——————————————————————————————-
Ако съм изръсил някоя глупост моля поправете ме!
——————————————————————————————-

01.01.06
03:02

Съвет от личен опит!Откажи се от прохормоните ! Успех !

EN

01.01.06
19:49

трибестана мисля че си е в нормални дози,под 1-1,5 грама(правил сам трибестан,фолиева киселина,и Вит.Б12 и дозите си бяха точно такива) няма смисъл да се пие,много ясно че в почивните дни няма да пия всичко или поне не в такива дози,това е програма в един тренировъчен ден!Креатина не случайно е 4х5гр защото това е доза за зареждащ период -10дена!след това по 10гр(2х5гр) на ден!
100% Iso Whey e суроватъчен протеин на Bio Tech!
Аз все пак сам 90кг. и ми трябват към 250-260гр протеин на ден!

Какъв е проблема от прохормоните,бих се радвал ако някой сподели ОПИТА си по този въпрос!

02.01.06
04:02

Да се разберем колеги,като казвате не правят чудеса нямате предвид,че не дават ефект нали?Щото ако така мислите сте доста заблудени,става малко бавно ама поне не се тровиш въобще.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1