31.12.05
00:13
Имам намерение(вече сам си купил всичко посочено по долу за 50 дена)да направя следната програма:
сутрин:
DHEA(ULtimate Nutrition) 2кап Х 50мг на ден
2капx250мг Трибестан на Софарма
30гр 100%Iso Whey на BIo Tech
1кап Deili Formula на Universal
5гр креатина на Optimum
Преди тренировка:
5гр креатина на Optimum
5гр таурин на JK
4кап Amino 2121 на MLO
30гр 100%Iso Whey на BIo Tech
след тренировка:
5гр креатина на Optimum
4кап Amino 2121 на MLO
1кап Deili Formula на Universal
50гр 100%Iso Whey на BIo Tech
5гр Л-глуатамин на JK
Преди лягане:
40гр Super Protein 88 na Weider
5гр креатина на Optimum
5гр Л-глуатамин на JK
Незнам дали ще иам ефект но ще опитам!
Можеби ще добавя още 30-40гр протеин някаде преди тренировката,но сигурно на Nutrim - PURE WHEY PRO
Това нещо 50 дена!
Въпросите са ми:
Какво мислите добре ли е?
Добре ли съм подбрал продуктите?
Някаде да греша?
Нещо да добавя?
31.12.05
00:27
Ехеееееееееееееее. Туй колко пари ще ти излезе? Добавките не градят мускули, храната ги гради.
Едит: Глутаминът само след трени и преди лягане. От дехидроепиандростерона едва ли ще имаш ефект, най-много вреда. Тауринът пак малко излишен ми се вижда. С добавките не можеш да постигнеш кой знае колко ... не очаквай чудеса.
31.12.05
09:27
вчера съм дал 264лв,до края на програмата ми остават още 110лв да дам)(Трибестана не съм го плащал,и няма да го плащам!!!)!Знам че добавките не правят чудеса,но за мен е по добре от стероидите(та правят чудеса)!Приемам забележката за Л-глуатамина,преди тренировка няма да го взимам а вечер,тауруна го разделям на два приема по 2,5гр преди и след тренировка!
За храната нищо не съм споменал,но тя не ме претеснява,занимавам се с разпространение на пилешки продукти и ще наблегна на полиешко,телешки,риба,обезмаслена извара,овесени ядки,варени картофи и ориз,яица,и черен хляб(немога без хляб)!
1кг пилешко(4х250гр) на ден мисля че е нормално (4,90лв)
500гр обезмаслена извара(2х250) (1,00лв)
10бр яица(3х3) (0,90лв)
250гр овесени ядки(сутрин на закуска) (1,20лв)
300гр картофи или ориз(варен теглото е преди варенето,разделен на 3 приема ) (1,00лв)
2бр ниско маслени килсели млека(едно сутрин с овесените ядки,едно след обяд с протеина,но преди 15:00ч) (1,40лв)
——————-
10,50лв
1. Ще ти кажа, че си ненормален. Добре де не си ненормален просто си луд.
2. Само с 3 максимум 4 добре подбрани добавки можеш да постигнеш страхотни резултати.
3. Тука си наблъскал всякакви ненужни глупости.
4. Не си предвидил как ще пиеш всички тия работи в дните за почивка.
5. Трибестана трябва да го пиеш само след тренировка. В почивните дни не го пий. Като гледам ще ползваш този на Софарма. В този случай 2 хапа след тренировка. Ако беше на Оптимум -> 1 хап.
6. 100%Iso Whey на BIo Tech тва кво е ? Ако е протеин тогава според мен би могъл да махнеш аминокиселините.
——————————————————————————————-
Ако съм изръсил някоя глупост моля поправете ме!
——————————————————————————————-
01.01.06
03:02
Съвет от личен опит!Откажи се от прохормоните ! Успех !
01.01.06
19:49
трибестана мисля че си е в нормални дози,под 1-1,5 грама(правил сам трибестан,фолиева киселина,и Вит.Б12 и дозите си бяха точно такива) няма смисъл да се пие,много ясно че в почивните дни няма да пия всичко или поне не в такива дози,това е програма в един тренировъчен ден!Креатина не случайно е 4х5гр защото това е доза за зареждащ период -10дена!след това по 10гр(2х5гр) на ден!
100% Iso Whey e суроватъчен протеин на Bio Tech!
Аз все пак сам 90кг. и ми трябват към 250-260гр протеин на ден!
Какъв е проблема от прохормоните,бих се радвал ако някой сподели ОПИТА си по този въпрос!