военна комисия

02.01.06
16:21

някой знае ли дали правят някакви изследвания на ВТОРАТА военна комисия? Понеже сега взимам много добавки и да нямам завишени стойности. Изследванията на 2рата или на 3тата комисия ги правят?

02.01.06
16:46

Абе вече не си спомням много добре,ама ако не се лъжа на ВТОРАТА ти биеха манту,а на третата бяха изследванията.Ако на първата си попълвал някакви листовки би трябвало да ти шибнат една инжекция :D ,но не сам 100% сигурен.Може и да са се променили вече нещата.

02.01.06
16:49

[quote author=“Ryu”]Абе вече не си спомням много добре,ама ако не се лъжа на ВТОРАТА ти биеха манту,а на третата бяха изследванията.Ако на първата си попълвал някакви листовки би трябвало да ти шибнат една инжекция :D ,но не сам 100% сигурен.Може и да са се променили вече нещата.

до колкото знам мантуто го бият само на тези, на които не са им били манту преди това, а на мен ми го биха преди година май.

02.01.06
17:04

Къде са ти го били това манту в рамото или предмишницата и къде са ти били на военна комисия или в у-ще?На военната ти бият една инжекция в предмишницата и после ходиш да видят как ти е реагирал организма.И на третата вече мисля че бяха изследванията,а после(мисля,че след година)има и втори изследвания,поне при мен беше така,но това беше преди 3-4 години,така че незнам колко ми е достоверна информацията.

02.01.06
17:16

Мантуто се бие от личния лекар и се нанася в листовката която получаваш за военната комисия.Мисля че едното се биеше 4 клас и сега на 16.Мантуто се бие в премишницата и ако не ти стане от 2та пъти се бие БЦЖ в рамото ...

DO

02.01.06
18:04

изследванията ги правят на третата комисия, след мантуто и флуорографа. но дори и там изследванията са колкото да не е без хич така че няма какво да ти открият, спокойно :)

KA

02.01.06
18:41

на 2-рата комисия...демек в 11 клас се зима кръв...

SP

02.01.06
19:09

Минал съм всичките и пиех тогава суплементи... никакъв проблем...

02.01.06
19:47

А аз взимах яко стероиди и това изобщо не се отрази на изследванията.Никой не каза нищо по въпроса.

03.01.06
04:42

Изследванията ги прават когато си поискат-на мене ми взимаха кръв
на последната ,на един приятел още първия път като отиде.Единствените стойности които могат да бъдат повлияни от добавките и ще бъдат измерени на военната комисия са теглото и обиколките на тялото.По мой впечатления изследванията на кръвта,органите и други такива май наистина е само за отбиване на номера щото взеха в казармата един приятел с проблеми със сърцето.

03.01.06
09:40

наистина само имитират дейност:)

DO

03.01.06
11:20

[quote author=“joropower”]наистина само имитират дейност:)

наистина имитират дейност ама като се захванат няма пускане :) мене на тая комисия не ми “харесаха” кардиограмата и другите изследвания и после 3 дни размотаване по военна болница, разглеждане на вътрешностите ми със всевъзможни апарати за да ми кажат накрая че ми няма нищо :D

03.01.06
13:38

При мен не е имало никакви проблеми.Но сега сигурно се различават от някога

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1