режим за намаляване на теглото

02.01.06
21:42

здравейте,
имам проблем с теглото и търся разрешение.
на 21г съм, 185см, 95кг- предимно мазнини!
килограмите ми идват повече, а и скоро претърпях опереции на коляното и съвета на лекарите беше да намаля телото.
проблема е че постоянно работя и нямам време за тренировки, а  исе възтановявам от операциите и натоварване не е желателно.
бих се радвал на някакав хранителен режим за сваляне на теглото(мазнините), не толкова бърз, колкото ефективен.
естетвено ако може да не се чака година за някакъв ефект.
мерси!

DO

02.01.06
22:53

bonef, щом нямаш време за тренировки нещата се усложняват, но не бива да се отчайваш! Линкът, който ти е даден горе е много полезен и наистина е много добре да го прочетеш внимателно.
Основно правило, е че за да намалиш теглото си трябва да приемаш по-малко калории от колкото са ти необходими. Колко ти трябват - има методи за изчисляване на сайта. Има нещо друго - ти не тренираш, а работиш. В зависимост каква ти е работата - умствена, физическа - хабиш различно количество енергия. Понякога тежката умствена работа изисква повече енергия от дадена физическа работа! Така че и това трябва да се има впредвид.
След като нямаш мускули, които да пазиш - просто гледай да има отрицателна разлика в дневните калории. Предполагам, че трябва да започнеш с - 200, 300 докато с времето стигнеш до -500! Ако нямаш време за физичека работа - увеличи умствената!:) А и още нещо: отново прочети сайта за това по колко КГ. можеш да  отслабваш нормално на седмица! (т.е. би следвало) и не забравяй, че успехът ти  ще дойде не с постоянното мислене и правене, че си на диета и т.н. , а  с промяна на културата ти на хранене!:)
Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1