молба...

05.01.06
17:59

Здравейте на всички :lol: .Мобата ми е следната:Ще помоля няколко от вас да ми дадат и-мейлите си за да мога да им задам въпросите си...значи хора които се смятат за компетентни..:))),защото тук ако имам въпрос ми идват много мнения които в много случаи си противоречат...Благодаря предварително много :D

05.01.06
18:09

Можеш да пишеш лично съобщение на всеки член на форума, включително на мен, но не виждам как това ще ти реши проблема - как ще знаеш, че наистина си попаднал на компетентен?  :D
Чети много за да научиш абсолютно фундаменталните истини в бодибилдинга /няма отслабване без калориен дефицит, биохимията на всеки е строго индивидуална и т.н., /, от там нататък по дребните, тактически въпроси ще чуеш много мнения които понякога си противоречат, но трябва да намериш истината за себе си, доверявайки се на фундаменталните познания, интуицията и експериментите със собственото си тяло. Успех.

06.01.06
18:28

ами сортираи наи хубавите мнения
да знаеш че във фсяко едно има известна доза истина
човешките организми се рзличават малко или много
за това се получава това разнообразие на мнения
е някои наистина са малко извън логиката
но ти трябва да четеш и да подбираш наи дорото
за теб самия ,ти познаваш своето тяло наи добре

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1