05.01.06
19:17
Дайте някаква програма за понижаване на теглото.
Сичко подробно ако може да напишете.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
Програмата не определя това, а диетата тренировката няма особено значение за това
07.01.06
14:53
Еми ако може да ми дадете някоя потходяща диета с коята да сваля няколко килограма ще сам ви много благодарен.
08.01.06
13:03
Значи на 15 години сам тежа 83кг и сам висок 185см.
Бих искал да сваля малко кг.
Друг пат не сам правил опити за сваляне на кг.
Искам да свала малко кг. защото ми се е отпуснала малко шкембе и после мисла да качвам за релеф.
15.01.06
21:18
[quote author=“MaS7eR_VaYo”]Значи на 15 години сам тежа 83кг и сам висок 185см.
Бих искал да сваля малко кг.
Друг пат не сам правил опити за сваляне на кг.
Искам да свала малко кг. защото ми се е отпуснала малко шкембе и после мисла да качвам за релеф.
Пробваи 3-4 пъти кадрио по 20-30мин, коремни, упражнения с повече повторения и без вечеря.Успех.
16.01.06
08:46
MaS7eR_VaYo, здравей. Сега нямам никаква представа защо на твоите килограми (83) и ръст искаш да сваляш, но нека ти кажа един труден, но сигурен метод. Аз бях 114кг с ръст 187.Имах някаква изградена мускулна маса, но честно да си призная по-голяма част от “екстра” теглото ми се падаше на мазнините. Изготвих си точна НВД според потребностите ми и посещавах фитнес залата редовно. На седмица свалях близо 2кг (около 1.8кг), което за месец е 7.6кг, но трябва да знаеш, че това са сигурни килограми, т.е ако ти се случи да спреш диетата за няколко дена няма да се качат за отрицателно време. В зависимост от риска и лишенията, на които се подлагаш ще спечелиш малко или повече в борбата с килограмите. Моят съвет е да разгледаш НВД информацията в сайта. Аз лично не препоръчвам да спираш да вечеряш поради безброй причини (ДОРИ И ДА НЕ ТРЕНИРАШ!!!), най-важната от която е метаболизмът ти! Яж извара за вечеря ако нямаш хранителен план! Разгледай всичко основно и ако тогава имаш въпроси - задай ги!:)Успех!
16.01.06
09:54
Само да вметна, че генетическия максимум за горене на мазнини е средно около 750 гр мазнини(само мазнини) седмично. Стремете се към по-малки кг сваляне седмично и по-продължително време. Така ще постигнете по-трайни резултати.
Другото нещо е, че когато свършиш с цикъла на сваляне на килограми трябва задължително пак да се храниш правилно и да си сметнеш калорииния баланс, защото иначе пак ще възстановиш изгубените килограми до някаква(или до пълна) степен.
А вечерята, както каза Веселин, е повече от задължителна. Но все пак трябва да е добре обмислена. Задължително някакви белтъчини и в зависимост от целите - въглехидрати(препоръчително с нисък ГИ) и мазнини.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече