Претренират ли ми се цицките?

KO

05.01.06
19:57

Значи карам на тридневен сплит
Пон - Гърди бицепс
Сряда - гръб трицепс
Петък - Рамо и крака и гърди
и всеки ден корем... Тренировката ми в понеделник за гърди е - бутане от лег, флайс, с повдигнатата лежанка дето е, и после кофички, а в петък само бутам от лег  и флайс.. та възможно ли е да ми се претренират цицките и да не усещам? Ще ръстат ли по бързо ако продължавам такада си ги тренирам и в петък?
и... последно... Кофичките за вътрешна цицка или за долна са?

KA

05.01.06
20:13

нищо не разбрах....обясни пак, ама по-ясно...кога тренираш гърди....и какво е тва животно-повдигната лежанка дето е и кофички????

diecast

05.01.06
21:56

[quote author=“kakvo_stana…”]и какво е тва животно-повдигната лежанка дето

Говори за полулег :)
Можеш да дадеш повечко информация за себе си, за да може разбирачите от форума да ти дадат някакви подходящи съвети. И между другото кофичките са за долната част на гърдите, така де “цицките”.

06.01.06
00:22

Кофичките са за долната част, а гърдите едва ли ти се претренират, просто хапвай повечко и тва е...
По скоро в петъка ще ти се претренира рамото... :wink:

06.01.06
13:00

Забрави за гърдите в петък! Кой пък ти е казал че трябва да правиш два пъти седмично гърди!? Аз лично в момента правя един път седмично гърди по 5-6 серии само лежанка като понякога прибавям и 2-3 серии с дъмбели, но просто чувствам че с по-вече ще претренирам, а от щангата се напомвам като “за световно” :D , за разлика от дъмбелите. Но запомни най-важното отиваш в залата да изцедиш мускулите , а не просто да отчетеш определен брой упражнения и повторения!

KO

06.01.06
14:33

Значи почвам с информацията: слушам фолк, любимия ми цвят е синьо, хаха не бе.. 174см/77кг/17г мезоморф..
Тва да ги тренирам и в петък никой не ми го е казал, сам го реших защото искам едри хубави гърди. Ред, аз в понеделник ги изцеждам максимално, после като ги пипна чуствам лека приятна болка ама до петък се отпускат и имам чуството, че нищо не съм напправил и затова реших в петъка да правя упражнения което цялостно ми натоварват гърдите като лега и флайса до отказ... Та искам да разбера възможно ли е да претренирам без да усетя ако го правя това?

06.01.06
15:04

не най много рамото и трицепса  :D

KO

06.01.06
19:34

Добре де ... Един мускул като е синергист се натоварва по малко => се възстановява по бързо => едва ли претренирам рамото и трицепса пък и си ги чувствам как си растат... въпроса ми е за цицките те и те си растат ама требе 2 пъти колкото другото да растат а не растат 2 пъти колкото другото, така че може да съм в нещо като застои ама мини застои... Та основната ми мисъл е ще растат ли по бързо ак ги тренирам 2 пъти седм?

KA

07.01.06
13:54

гле са...то не може всичко да ти расте съразмерно...в смисъл ръцете на някои хора им вървят повече от гърба...други пък краката са им генетично здрави и по-големи и им растат по-бързо от ръцете например...нормално е при всеки да е различно..при теб може би гърдите просто не ти растат като трицепса и рамото...и като ги правиш гърдите 2 пъти седмично най-много да претренираш....

KO

12.01.06
10:35

Нямам никакви симптоми на претрениране, за 1 месец съм качил 15 кг на лежанката и сичко върви ток и жица обаче искам да знам при положение че процеса на възстановяване според мен се завършва след като нямам симптоми на претрениране дали ще растат повече като ги тренирам и в петък или няма никакво значение!

13.01.06
22:14

хах, как пък се определи като мезоморф? дали изобщо си наясно...

KO

16.01.06
19:18

Знам, че няма тяло което да е 100% един вид ама съм поне 75% мезоморф... Някой ще ми отговори ли на предния пост моля! Мерси!

16.01.06
21:44

много ми е чудно как си качил 15кг на лежанката за 30дни.
единственото възможно обяснение е ако си почнал преди 1 месец или си почнал анаболки :?
аз лично съм качил към 85-90процента за година и нещо откакто съм почнал като при мен стана от 30 на 55 за серии по 12 и все пак в началото лесно се качва

KO

18.01.06
20:28

Не зимам зоб, стажа ми е 4 месеца. Моля ви някой много конкретно да ми каже, при положение ча възстановяването ми се завършва напълно и нямам никакви симптоми на претрениране ще ми растат ли по бързо гърдите ако го правя това?

18.01.06
21:03

имам чувство че само от тренировки в близката годинка няма много да ти нараснат ``цомбите`` :D :Dза  сила разбира се да
не знам дали е така но има си хора които се скъсват от тренировки ,но нямат никакви гърди има обаче и такива които много бързо им се оформят гърдите.
пробвай и с масаж в свободното време-поне няма да ти навреди :)  :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1