Висок сам 183 тежа 75 кг кажете какво да вземам

05.01.06
23:39

Висок сам 183 тежа 75 кг кажете какво да вземам за постигане на по-голяма мускулна маса ?? Продукти на МUSASHI или на NUTRIM ?

DI

05.01.06
23:49

взимай месо, яйца, мляко за... ги добавките само с теь нема да стане иначе на мусаши са по-добри от нутрим, но на JK, P&B, оптимум примерно са по-добри от мусаши

06.01.06
00:38

:shock: Аз бих казъл че Мусаши и Sci-tec са най-добрите на нашия пазар...

06.01.06
11:56

[quote author=“NEO_DDT”]:shock: Аз бих казъл че Мусаши и Sci-tec са най-добрите на нашия пазар...

Ти можеш но не и другите от форума

06.01.06
12:48

Аз пак мога да кажа че по-добри от Sci-tec няма.Макарче не сам пробвал продуктите на ОН и Ултимейт Нутришън както и на Уайдар.
По-темата,пич сбъркал си раздела!!

Мда, Scitec за изключителна фирма! Ако бия Мусаши в цените си вземи Scitec, няма да сбъркаш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1