Pro 90 GOLD или Pure Whey Pro?

06.01.06
14:51

Pro 90 GOLD или Pure WHEY PRO ?
Само това ми е въпроса..Кое от двете е по-добро?

SP

06.01.06
14:53

[quote author=“Mopreme”]Pro 90 GOLD или Pure WHEY PRO ?
Само това ми е въпроса..Кое от двете е по-добро?

Няма база за сравнение - единият е млчяно-яйчен протеин, другият е суроватъчен.

06.01.06
16:24

pro 90gold - проблеми със стомаха/разстройство/ .суроватъчния - ОК.

06.01.06
16:29

Аз съм имал същите проблеми със сурватъчния

06.01.06
17:09

Значи аз незнаех кой протеин кога се пие. Трябва ми такъв за след тренировка та да го комбинирам с някакъв бърз въглехидрат.Сега от приятел разбрах, че млечно-яйчния се усвоява бавно и е за преди лягане, с което си давам отговор на въпроса...
А иначе така, както съм решил, добре ли е?Смисъл със протеина и бързия въглехидрат...

SP

06.01.06
17:30

[quote author=“Mopreme”]

Значи аз незнаех кой протеин кога се пие. Трябва ми такъв за след тренировка та да го комбинирам с някакъв бърз въглехидрат.Сега от приятел разбрах, че млечно-яйчния се усвоява бавно и е за преди лягане, с което си давам отговор на въпроса...
А иначе така, както съм решил, добре ли е?Смисъл със протеина и бързия въглехидрат...

да, ама да има 15-20 мин между приема на въглехидратите и протеина за маскимално усовяванекато първо въглехидратите :wink: !

SL

06.01.06
17:34

И 2та взимай:)

06.01.06
19:28

Спортекс, ОК. Така ще го карам значи...
Ам още един въпрос - Да го приемам протеина само след трен. , нали? Че не съм много сигурен и някой да го потвърди... ;)

SO

06.01.06
21:05

Може и още 1 доза примерно сутрин на гладно  :wink:

06.01.06
23:40

[quote author=“Sourcemag”]Може и още 1 доза примерно сутрин на гладно  :wink:

или между две ядения :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1