опашати лъжи по БГ ефира

Темата е заключена.

08.01.06
19:03

е тая вечер прекалиха ,гледахте ли Фитнес Мания
там беше и Спас Спасов , да ви кажа честно възхищавам се на волята му
нищо че торса му е като на 100кг и се състезава при 85кг
но тази вечер и тои започна с палаврите като
заяви категорично че всеки ден вдигал 200кг
дадоха му 100кг на лега и направи 5пов. като се
задъха страшно и личеше че му е тежка щангата
и накрая  заяви че неговия тренйор Любо бил
наи големия легаджия в БГ ,ебати наглоста  братче
и които следи само телевизиите ще си направи извода че
наи силните в БГ са Любо и Крика
е кажете и ващо мнение за това предаване и героите в него

08.01.06
19:52

Оле чакаи е 90 % от хората в залата дето ходя могат да дигнат по 100 кг!А има момчета които дигат и 160 кг и може и отгоре!Така че тва е просто смешно!
Крика мисля че може да дига,все пак е бивш шампион и по силов трибои!Ама Лежанката сам го виждал как изглежда и му давам мах 1 повторие на кам 100 и нещо КГ!
Тва си е мое мнение де!

ST

08.01.06
20:25

кога крика е бил шампион по силов трибои
любо наистина е бил шампион по трибои  иманякои друг рекорд зад гарбъ си ам крика никога

08.01.06
20:56

[quote author=“stanko”]кога крика е бил шампион по силов трибои

Реп.първенство по силов трибой 2000г.

——————————————————————-
кат. до 100 кг

1.Димитър Ходжев
2.Лъчезар Кашов
3.Стоян Първанов

.......................................................

[quote author=“iunga”]дадоха му 100кг на лега и направи 5пов. като се
задъха страшно и личеше че му е тежка щангата

Самият ти си написал в подписа си че не е важно колко дигаш в залата,а колко на състезание.Момчето си има големи резултати на състезания и е документирано.


———————————————————————————————

Личното ми мнение за състезателите Любо Лежанката и Митьо Крика е добро.За хората Любо Лежанката и Митьо Крика мисля че малко преиграват(даже Крика и Киро Скалата беха номер 1 по хай-лайф изяви в едно предаване),но все пак популяризират спорта като цяло и дори и едно дете да се е хванало да тренира запади тях ,а не да диша лепило е успех.Същото и за предаването.

08.01.06
20:59

Крика не става тои си е медиен балон, лежанката по става все пак има момчето резултати.
А сега кой какво приказва е едно , колко вдига е друго , това се разбира на състезанията обикновенно, преди това всеки се изхвърля с цел психическа атака и тем подобни, то и аз може да се изхвърля че вдигам 432 кг

Аве нека вдигнат на международно състезание. На наше, назобан и без конрол и с отскок всеки може да вдига. Като добавим и твои съдии и някой налакътник и работата става.
Това е горе - долу. Документирано. Зависи как.
Виждал съм Любо да вдига нечисто. Да вдига с налакътници.
Виждал съм го да вдига едвам 50 кила и повече под макса си. Вероятно - на чисто, като за асъл състезание.
Виждал съм му възпитаниците да вдигат нечисто, той да им вдига щангата и да му признават повторение.
И какво от това?
Силен е, ок, ако за това питате.

protein

08.01.06
22:25

На мене ми е много чудно как толко лесно ги съдите ?!
————-djgorgio-ASTOR—————
Крика не става тои си е медиен балон, лежанката по става все пак има момчето резултати.

Нито го познаваш нито си тренирал с него от каде знаеш че е медиен балон човека си изкарва парите като прави шоу и показва тялото си правеики някои номерца с него. Осещам някфа завист у повечето хора които тренират. Повечето се изказват неподготвени - тоя само се прави незнам си кфо... аре стига глупости. Крика не е СИЛЕН ( тои нито е културист нието е състезател по силов трибои или лег та даже и многобои ) може преди да е бил но сега не е. Сега е TV Водеш за такъв изглежда доста добре.

09.01.06
00:20

абе сори за офтопика ама тва предаване по коя тв го дават и  от колко часа ?!?

09.01.06
00:22

Аз лично съм виждал Любо-лежанката да вдига 220 кг, а съвсем друг е въпроса на колко и каква химия е и за какъв контрол на състезание говорим.
Крика също не е за отписване, може би сега не е в състояние да се бори с Ризов, Тодорчев и другите, но не да се състезава е целта му сега, ако реши => здрави тренировки, насочени само към сила (а той скоро се орелефяваше, да не говорим за сила), здрави цикли с химия и т.н.. Мисълта ми е, че реши ли да се състезава, ще бъде от най-добрите със сигурност.

09.01.06
14:23

[quote author=“protein”]На мене ми е много чудно как толко лесно ги съдите ?!
————-djgorgio-ASTOR—————
Крика не става тои си е медиен балон, лежанката по става все пак има момчето резултати.

Нито го познаваш нито си тренирал с него от каде знаеш че е медиен балон човека си изкарва парите като прави шоу и показва тялото си правеики някои номерца с него. Осещам някфа завист у повечето хора които тренират. Повечето се изказват неподготвени - тоя само се прави незнам си кфо... аре стига глупости. Крика не е СИЛЕН ( тои нито е културист нието е състезател по силов трибои или лег та даже и многобои ) може преди да е бил но сега не е. Сега е TV Водеш за такъв изглежда доста добре.

Ти нещо взе да си противоречиш май ...
А ти изглежда си му брат и доста добре го познаваш незнаех....

Аз лично съм виждал Любо-лежанката да вдига 220 кг, а съвсем друг е въпроса на колко и каква химия е и за какъв контрол на състезание говорим.

Хм, и на кое състезание?
Аз съм го виждал да вдига на състезание макс 215 и то с налакътници.
Обаче хайде да направим разликата. Лежанката е минал покрай трибоец. Той е легаджия. Макар че и между трибойците има по - добри легаджии от него.
Както и да е, едно е по телевизията.
Всъщност ако има причина тея личности да са малко недовидени, то е заради отношението им към спортистите и федерацията. При това и към спортисти, по - добри от тях. Приказват глупости и ръсят небивалици в несвяст.
Що ли ги приказват, нали според приказките тук са герои на федерацията?
Всъщност истинските спортисти не ходят да ръчкат у залата в село Чубра геройски килограми, а ходят по олимпиади и международни форуми.
Според мен точно тук може малко да иде реч за завист.
Всъщност не постиженията им, а глупостите, които ръсят, засягайки постиженията на другите и то ги ръсят в ефир тея Ентелегенти са причината за това, да са възневидени от широк кръг хора.
Аве каквото щете говорете, но според мен телевизията е за журналисти.
Както и да е. Въпросът е дали си струва да правим такъв спор от такава дреболия.

10.01.06
09:08

може и да се поотклоня малко от темата, но като сме започнали с това за медийните изяви на някои хора, ето и моето мнение.
като спортисти крика, лежанката и т.н. може и да поиздишат, но пък са хитреци ( особено крика ) и се навират постоянно пред камерите, като така създадоха в широката и некомпетентна общественост обазите си на най-силни и мускулести мъже в държавата. смешно е , но си е така. ето крикчето например не остава и за миг на сухо - все някъде се появява. все нещо демонстрира по телевизиите. само допреди 1-2 месеца се пънеше по скат, че ще съди киро скалата ( е тоя пък е толкоз смешен , че и равен си няма ), а сега го гледаме отново да се джемби в  смешното Кирово предаване.
и още едно последно нещо. първо искам да се извиня на всички по - ниски атлети, но не може разни лилипути да претендират , че били най-силни в тая държава. Евгени Попов, Георги Манафски, Пламен Рачев, Стоян Тодорчев и прочее мъжаги според мен са типът мъже, които могат да претендират за подобно прозвище. Неслучайно и в щангите легенда като Сюлейманоглу се нарича “Джобен Херкулес” и се уважава, но истинското възхищение и интерес е запазен за голиатите в тежка категория.

10.01.06
10:06

Любо съм го виждал на един турнир във Варна (на ‘’Жълто’‘). Не съм 100% сигурен за 220 или 215 кг бяха, но исках само да отговоря на DarkWolf, който по външния вид давал 100+ на лега на Любо. Само да добавя, че не външния вид вдига щангата. Има куп неща за силата - химия, техника, съотношение бели-червени мускулни блакна, залавно място на сухожилията, стави и т.н.. Просто вижте постиженията в света за някоя малка категория и си направете изводите.
А за крика - доколкото си спомням той беше ходил на м/ународно състезание за най-силен мъж. Това, че е проявил малко здрав разум и вече не блъска железата за тоя дето духа, а прави повечко пари и известност с ТВ, нека не ви заблуждава. Какъв е смисъла да си прецаква тялото всеки ден с химия и огромни щанги за без пари - лапетата да се кефят какъв е силен тоя и след 2-3 години да го забравят, а той да си остане с прецакани стави, черен дроб и сърце ?!?

10.01.06
14:00

[quote author=“joropower”]не може разни лилипути да претендират , че били най-силни в тая държава.

“Човек се мери не по ръста,а по-стореното от него”-Иван Абаджиев

Има си таблица на Уилкс,хората си гледат и преценяват.
.........................................................................................
Специално според мен по-голямо възхищение предизвиква
един човек 60 кг с мокри дрехи който тласка 180 кг,отколкото 140 кг човек с тласкане 240 кг.Наим Сюлейманоглу или Наум Шаламанов или
Джобния Херкулес или момчето от село Птичар или както още искаш
го наречи е най-най-най-най-великият атлет в историята на щангите
именно поради тази причина.

——————————извън темата————————————-
Нека не се връщаме на старата тема, но най - голямото ощетяване на таблицата на Уилкс е именно неотчитането на ръста.
Една и съща категория мъж 1 и 40 и мъж 1 и 90 не могат по никакъв начин да вдигат еднакво. Даже и ако тоя 1 и 40 е толумбичка.
——————————извън темата————————————-

12.01.06
09:23

мишкин, напълно разбирам аргументите ти, но реалността е тази - най - силните мъже са и достатъчно високи, за да се кичат с това прозвище. по -малките са най-силни само в категорията си или по някаква такава сравнителна формула, която обаче никога няма да е идеална. един поглед към световните серии за най-силен мъж показва, че мъже под 185см просто нямат шансове за класиране. може да покажат нещо добро в едно две упражнения, но в крайното ще издъхнат. а за критиците на този род състезания и титлата, която дават, ще кажа само , че немалко шампиони по трибой не успяват да се приспособят към специфичните им комплексни изисквания. 
а колкото до това, кой е най - велик атлет в досегашната история на тежката атлетика, тук може немалко да се поспори. аз лично няма да изразявам някакво категорично мнение, но ще кажа само, че личното ми мнение е, че големият шампион е голям, когато се отказва на върха. за илюстрация ето ти едно трио с идентични върхови резултати (върхов резултат, който се помни завинаги и никога не ставаш “бивш” е само олимпийското злато) - сюлейманоглу, какиашвили, димас - обща за тях се оказа накрая поговорката ” тръгнаха аслани, върнаха се насрани.”. резерва може да се направи само за димас, защото той поне стигна до бронз, а не до нула. с това оспорвам само категоричността ти по отношение на това кой е най-,най-, а не постиженията на тези иначе наистина велики спортисти. и тримата в личен план не намериха сили да се откажат на върха.

12.01.06
10:37

[quote author=“joropower”]мишкин, напълно разбирам аргументите ти, но реалността е тази - най - силните мъже са и достатъчно високи, за да се кичат с това прозвище. по -малките са най-силни само в категорията си или по някаква такава сравнителна формула, която обаче никога няма да е идеална. един поглед към световните серии за най-силен мъж показва, че мъже под 185см просто нямат шансове за класиране. може да покажат нещо добро в едно две упражнения, но в крайното ще издъхнат. а за критиците на този род състезания и титлата, която дават, ще кажа само , че немалко шампиони по трибой не успяват да се приспособят към специфичните им комплексни изисквания. 
а колкото до това, кой е най - велик атлет в досегашната история на тежката атлетика, тук може немалко да се поспори. аз лично няма да изразявам някакво категорично мнение, но ще кажа само, че личното ми мнение е, че големият шампион е голям, когато се отказва на върха. за илюстрация ето ти едно трио с идентични върхови резултати (върхов резултат, който се помни завинаги и никога не ставаш “бивш” е само олимпийското злато) - сюлейманоглу, какиашвили, димас - обща за тях се оказа накрая поговорката ” тръгнаха аслани, върнаха се насрани.”. резерва може да се направи само за димас, защото той поне стигна до бронз, а не до нула. с това оспорвам само категоричността ти по отношение на това кой е най-,най-, а не постиженията на тези иначе наистина велики спортисти. и тримата в личен план не намериха сили да се откажат на върха.

Аз бих погледнал на това от друг аспект, за да се откажеш когато си на върха това значи се страхуваш от загуба, аз лично уважавам по-вече такива спортисти , които се борят до края и не се страхуват и да загубят, което е нормално .  Всичко друго е субективизъм .Не съм ли прав. :wink:

12.01.06
20:22

във БГ си имаме доста силни мъже но те изобщо нямат медиини изяви
поради простата причина че не са контактни
някак си са злобни но това пречи само на тях
относно опитите на Любо във Варна ,тои има успешен на 210кг
но опита бе смешен и незнам защо Веселин Вешев му го призна
4 месеца по рано на репобликанското Любо му подариха опит на 200кг маи беше
имам заснети и двете състезания
надявам се Любо лега да си спази на думите и обещаниата да организира
големи състезания но засега НИЩО
a и искам да засегна още нещо тои изричо каза че тои ще кани на своите състезания
само определени хора,и мисля че между тях ниама да са наи силните наши легаджии
а само негови приятели защото както знаете силачите ни са на няколко ядра
и не се понася ,както те ще орежат Любо на репобликанското
така и тои ще ги ореже на своите турнири
и от това губи само БГ спорта ако греша поправете ме моля

6tangata

27.01.06
14:45

[quote author=“D3BEP”]
Виждал съм Любо да вдига нечисто.
Аз пък не съм го виждал да вдига чисто Е може и да вдига ама с 60-70 кг.

27.01.06
15:00

[quote author=“6tangata”][quote author=“D3BEP”]
Виждал съм Любо да вдига нечисто.
Аз пък не съм го виждал да вдига чисто Е може и да вдига ама с 60-70 кг.

нема чисто-нечисто то за т,ва си има официално санкционирани състезания с лицензирани съдии,
там се вижда кой колко ,дига.

27.01.06
16:54

Eи kво сега искаш да кажеш че няма аванта на състезанията ли?
Има и още как ако става въпрос за Любо например
през 2004год на репобликанското така си дигна гъза
че си помислих че иска да направи задно салто
и опита го дадоха,така че стига тинтири-минтири
винаги е имало и винаги ще има съдийски изпълнения във всеки спорт

Ами то там е проблема. Кой е виждал Любо напоследък на официално състезание с допинг контрол? На кое състезание и взели ли са му проба?
Както и да е.
Аз съм на мнение, че Хълк Хоган е най - големия шампион в тежка категория класическа борба. Равен е поне на два олимпийски шампиона.

30.01.06
21:24

Повечето вземат стероиди няма кво да си кривя
душата и аз мисля да ВЗЕМА
обаче нали сега щяло да има допинг тестове интересно
кои ще изгори

31.01.06
13:35

Откъде ли пък нашата федерация ще намери пари за допинг тестове ми е чудно само:)Колкото до Любо Лежанката-и аз не съм го виждал да вдига чисто и съм сигурен ,че ако някой му натисне гърба ,така че да не може да прави чупки/говорим за културистичен leg/ ,вземе му фланелката и му спре стероидите, повече от 150 надали ще вдигне.

31.01.06
15:36

[quote author=“Rocky^”]Откъде ли пък нашата федерация ще намери пари за допинг тестове ми е чудно само:)Колкото до Любо Лежанката-и аз не съм го виждал да вдига чисто и съм сигурен ,че ако някой му натисне гърба ,така че да не може да прави чупки/говорим за културистичен leg/ ,вземе му фланелката и му спре стероидите, повече от 150 надали ще вдигне.

пичове то за т,ва е POWERLIFTING,има си правила,според които мостът(а не чупка) е разрешен,екипировката също.а за Любо(бил той добър или лош,не това е темата)не помня някой някога да го е хващал с допинг.

31.01.06
21:40

Да Любо си е Любо много е силен
ако наистина се взима допинг контрол
и ако тои се докаже вече е друго
аз съм го виждал да вдига 210кг без фланела и това ми стига
да не забраваме че тои е нашето рекламно лице
имено тази година ще се видят истинските шанпиони
ако има реален допинг тест наистина
Аз съм готов за битката

DJ

03.02.06
20:15

Интересно ми е как почти всички тук оплювате Любо и Крика.Вторият
беше един от най-добрите трибойци за времето си ,а това ,че с рекламна цел говори глупости е друг въпрос.Любо пък мога да кажа,че е един от най- силните легаджии в България и килограмите които вдига са непосилни за легаджиите с неговото тегло(говоря за България).
П .С.  Имайте предвид ,че нито един от двамата не ми е приятел.

03.02.06
23:11

Аз за Любо нищо не казвам, добре си е човека, ама тоя крик прави се на повече от колкото е съгласи се

04.02.06
18:07

ДА Крика малко се увлича иначе е много точен
а относно категориятан на Любо то Вешев е маи засега по-добър

14.03.06
21:49

[quote author=“iunga”]е тая вечер прекалиха ,гледахте ли Фитнес Мания
там беше и Спас Спасов , да ви кажа честно възхищавам се на волята му
нищо че торса му е като на 100кг и се състезава при 85кг
но тази вечер и тои започна с палаврите като
заяви категорично че всеки ден вдигал 200кг
дадоха му 100кг на лега и направи 5пов. като се
задъха страшно и личеше че му е тежка щангата
и накрая  заяви че неговия тренйор Любо бил
наи големия легаджия в БГ ,ебати наглоста  братче
и които следи само телевизиите ще си направи извода че
наи силните в БГ са Любо и Крика
е кажете и ващо мнение за това предаване и героите в него[/quo

Ами братле мога само да ти кажа че жестоко се лъжеш... тренирал съм със Спас и с Любо и да ти кажа ...... Любо вдигна без стреч фанелка 230 без проблем... а Спас направи 2ка на 190 без никакви затруднения и тва беше преди повечеот 6 месеца.... а от тогава трябва да имат и прогрес,не мислиш ли ?А и повторенията на една тежест нямат нищо общо с моментната сила.... и това че се е задъхал на 100 кила е пълна смешка. Което си е истина си е истина !

DJ

15.03.06
19:43

Интересно как на състезание  е  вдигал максимално 215 със тениска,
а без нея вдига 230.Май ,че тя по скоро му пречи бе братле или много си помагаме на тренировки.

15.03.06
20:50

“Денят на Истината” (разбирай Републиканското) наближава... :wink:  :lol:  :lol:  :lol:

19.03.06
13:48

[quote author=“Djuja”]Интересно как на състезание  е  вдигал максимално 215 със тениска,
а без нея вдига 230.Май ,че тя по скоро му пречи бе братле или много си помагаме на тренировки.

Наистина вдигна 230 от лег..... с очите си видях,не е нито в мой, нито в на когото и да било друг, интерес да лъжа!А и все пак до сега всеки е правил най-добрите си постижения на тренировка, а не на състезание,това е факт...

19.03.06
14:58

Струва ми се че прекалявате с хвалбите по адрес на Лежанката.Банално е да повтаряте колко е добър-безспорно,така е! Но също толкова безспорно е,че човека в тази категория е Вешев.С победата над Любо,а след това и с подобряването на рекорда се видя кой е по-добър.И отново ще бие на 82.5

Гарантирано по-добри резултати след едва 30 дни!

Виж услугите ни
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1