Вапрос на начинаещт

VE

11.01.06
00:01

Искам да ви кажа че аз сьм висок 2 метра и сьм слаб искам да ми кажете горе долу какво да правя и какво да пия ама не искам много химия и да не е много скапа защото искам само да се пооформя а не да ставам културист и ако може какво да ям да ми кажете ако на някои му се занимава нещто като програма да ми каже мерси!

11.01.06
00:14

Абе човек научи се първо как се тренира след това химии вземай
Какво Ви има в главите че мислите че всичко е химия ?

съвет

Вземи прочети повечко по темата преди да започваш да тренираш

SP

11.01.06
00:31

[quote author=“venkatatwo”]Искам да ви кажа че аз сьм висок 2 метра и сьм слаб искам да ми кажете горе долу какво да правя и какво да пия ама не искам много химия и да не е много скапа защото искам само да се пооформя а не да ставам културист и ако може какво да ям да ми кажете ако на някои му се занимава нещто като програма да ми каже мерси!

От датата за 0 време и тук... прочети малко преди това бе пич... сайта има много инфо :wink:

11.01.06
11:16

Отиди в някоя фитнес зала,там че ти направят програма и започваи да тренираш.Щом не си тренирал досега тялото ти има много да ти даде естествено,не бързаи да пиеш!До 6 месеца ще видиш голям резултат!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1