11.01.06
19:29
незнам дали темата е за тук ноо....
тренирам футбол и са е подготвителния период и ни скапват от бягане
три пъти седмичко-стигали сме до 70 минути бягане на темпо крос с почивка по средата
та искам да ми препоръчате нещо за пиене или дори какво да ям преди трен.
до сега пиех universal mega mass 3000 но ефекта не беше голям.Не успях нито да кача килограми нито да подобря бягането
въпроса е че съм на 14г и не искам да се тъпча с боклуци
помагаитеее че утре кво ме чака........ :?
12.01.06
20:37
[quote author=“unrated”]незнам дали темата е за тук ноо....
тренирам футбол и са е подготвителния период и ни скапват от бягане
три пъти седмичко-стигали сме до 70 минути бягане на темпо крос с почивка по средата
та искам да ми препоръчате нещо за пиене или дори какво да ям преди трен.
до сега пиех universal mega mass 3000 но ефекта не беше голям.Не успях нито да кача килограми нито да подобря бягането
въпроса е че съм на 14г и не искам да се тъпча с боклуци
помагаитеее че утре кво ме чака........ :?
Е ти да не искаш да ти дадеме магическото хапче и утре да станеш Спиди Гонзалес :lol: :lol: :lol: Трябва ти енергия за тичането = въглехидрати
Я виж ТОВА
13.01.06
15:28
BB_SenTineL - Това карбо енерджи качествено ли е смисъл такъв дали наистина помага или ?! Ползвал ли си го !
а това CARBOENERGY има ли ефект някои ползвал ли го е ???
че с заинтересовах :P а не ми се ХХХХХ форума с мноите теми :)
Внимавай с езика !!!
DJGorgio-Astor
13.01.06
20:11
Аз лично не съм,но имам един приятел който се занимава с лека атлетика (тичане и скачане най-вече) и го е ползвал.Каза ми,че му е давало много енергия.Не се е изморявал бързо,но след като спре с тренировката много му се дояцдало и един път е щял да си изяде гуменките :lol: :lol: :lol:
CARBOENERGY има специално разработен въглехидратен състав, включващ комплекс от моно-, ди- и полизахариди. Той осигурява поддържането на кръвно-захарното ниво в организма на спортиста в оптимални граници и каскадно (във времето) обезпечава енергиен ресурс за съкращаващите се мускули. Това създава условия за икономия на чернодробен и мускулен гликоген и в крайна сметка, води до повишаване на издръжливостта, което от своя страна гарантира нарастване на физическата работоспособност!
Може да опитате и ТОВА
Мисля,че и то би трябвало да действа :)
на кои път ще подеиства напълно след като го приемам всеки ден (Карбоенергито)
17.01.06
19:46
Ми това са си въглехидрати бе.Би трябвало веднага да те заредят с енергия. :)