11.01.06
19:53
кажете как да се отърва от нечовешката мускулна треска която имам след тренировката за клек(след него правя тягата) после 2 дена съм като сакат мн ме боли не мога да ходя!Вярно че от месец и половина само клякам ама дайте някои съвет как да намаля болките?!?!?!?!?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим15.01.06
19:03
това може да говори единствено за неправилно изпълнение с тежести които не са за твоето физ.състояние!нормално е да имаш мускулна треска ама чак пък след всяка тренировка за КРАКА,в която включваш клек?? :? незнам ...прави по често тогава клек и тяга и ако мускулната треска не отшуми...бадминтона е твоят спорт :lol:
не бадминтона е моя спорт просто клякам от месец и смятам че е нормално ако ми кажеш че отначало като си почвал си нямал мускулна треска след клек!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?
15.01.06
20:53
Тяна ,ако момчето е за бадминтон то и ти ставаш само за кол за брусене на орехи.Голям тарикат стана и ти.
Пич не го слушай след време треската ще отшуми, а пък този който ти дава съвета за бадминтона освен ,че е един от малкото Скинове ,които
играят кючек на цигански песни кляка с тежести с които съм виждал и
третокласници да клякат затова няма треска.
Ей момчета мерси че ме окуражавате и надъхвате!!!Искренно ви благодаря!Djuja тъй като си един от най-големите авторитети тука искам да те питам нещо!Клека става ли за начинаещ по 3 пъти седмично да го правя общо по 8 серии на тренировка(пон сряда петък)
като от 8 серии имам 3-4 загряващи и 3 тежки 3ки.От малко повече от месец тренирам трибой.Понеже тренирам понеделник сряда и петък как да си направя сплита като се има предвид че клека и лега са ми ужас(120 клек 105 лег 165-180 тяга) клек 5-6 тренировки имам!
18.01.06
21:10
еми ся нареден бях ама .... :oops:
интимната ми мисъл беше не да му са примивам на пи4а а просто да го базикна,както и мен 4есто ма базикат!като например:”боли ме гърбът” и отговора е ЗАЯКВАШ! :wink: Тва е ,без лоши помисли или квото и да било там заяждане!
18.01.06
22:39
Като начало пробвай да тренираш през ден и трите движения заедно.Хубаво е освен тройки да опитваш единици и двойки.Ако дойдеш на републиканското и ме намериш ще ти кажа това което ти е интересно относно Трибоя.
На твоята възраст е по важно желанието а не постиженията.
Еееееее Джудже ти си пич честно!Ами аз определено желанието си го имам даже ми се иска всеки ден да тренирам обаче преди като тренирах 6 дена в седмицата и постоянно се разболявах и сеа съм решил максимум 4 дена да дигам!Ще послушам съвета ти почвам през ден 3те вдижения!На редпубликанското 100% ще дойда дотогава се надявам да си пишем и ако имаш свободно време ще ти се обадя ти си Тодор Василев доколкото знам от форума(защо толкова малко се пише?!?!?!?)ще те потърся ако можеш да ми обясниш това онова аз разбира се ще почерпя!!!!Аз досеа никакви добавки не съм взимал ама от март леля ми(една от най-богатите адвокатки в София) ми става спонсор ще мога да си позволя добавки най накрая!!!!Еми нямам тарпение до републиканското дотогава ще тренирам като бик!!!!!!!Аз преди 3-4 години май минаха бях на европейското в София да гледам направо ми останаха очите(клека на Клайв Хенри-427,5 кг-после не можех да спя!!!!)Успех на всички!!!!
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече