Защо като си легна гладен сутрин нямам апетит?

12.01.06
14:08

Правя метода на Недик. Не ям след 19:00-20:00 часа и пия само вода. И така като си лягам винаги съм гладен. Викам си: утре като стана ще се наплускам, обаче като се събудя нямам апетит и не ми се яде. А преди като ядях късно вечер и си легнех, сутринта имах голям апетит и ми се ядеше. На какво се дължи това?

12.01.06
14:20

ОФФ: Аз не бих си позволил да не ям след 20:00. Въпроса е не дали, ами какво и колко ще ядеш.

Поздрави

EM

12.01.06
15:08

Нормално е. По принцип вечер метаболизма е най-бавен и вследствие на това сутрин не се събуждаш гладен. С пиенето на вода разреждаш стомашните сокове и също намалява познатото чувство на глад.
В случай, че ядеш много вечер, забързваш метаболизма си и тялото усвоява всичко на бързи обороти докато си спал.

Лично съм пробвал този метод по следния начин:
Сутрин е най-обилното хранене, а вечер ядеш пилешко или телешко със салата.
След това си взимаш бутилка минерална вода и пиеш когато започнеш да огладняваш.
Точно преди лягане ти препоръчвам млечно-яйчен протеин във прясно мляко. Това ще те засити и няма да заспиш гладен.
За да има ефект този режим спри белият хляб, ограничи сладкото и намаляй постепенно въглехидратите, като веднъж в седмицата си позволяваш повече за да забързаш метаболизма.

Успех!

12.01.06
23:40

[quote author=“wizard_m”]Правя метода на Недик. Не ям след 19:00-20:00 часа и пия само вода. И така като си лягам винаги съм гладен. Викам си: утре като стана ще се наплускам, обаче като се събудя нямам апетит и не ми се яде. А преди като ядях късно вечер и си легнех, сутринта имах голям апетит и ми се ядеше. На какво се дължи това?

На адаптацията на организма

PR

13.01.06
15:12

[quote author=“emergency_bg”]Нормално е. По принцип вечер метаболизма е най-бавен и вследствие на това сутрин не се събуждаш гладен. С пиенето на вода разреждаш стомашните сокове и също намалява познатото чувство на глад.
В случай, че ядеш много вечер, забързваш метаболизма си и тялото усвоява всичко на бързи обороти докато си спал.

Лично съм пробвал този метод по следния начин:
Сутрин е най-обилното хранене, а вечер ядеш пилешко или телешко със салата.
След това си взимаш бутилка минерална вода и пиеш когато започнеш да огладняваш.
Точно преди лягане ти препоръчвам млечно-яйчен протеин във прясно мляко. Това ще те засити и няма да заспиш гладен.
За да има ефект този режим спри белият хляб, ограничи сладкото и намаляй постепенно въглехидратите, като веднъж в седмицата си позволяваш повече за да забързаш метаболизма.

Успех!

как така да намалиме постепенно въглехидратите и кои въглехидрати да намалиме ? Щото и аз права нещо такова не ям хляб сладко и ям до 18:00 и след тфа 4ак на другия ден. Ям кашкавал, сирене, кисело млеко, ориз, картофи, яица, фастъци... кои въглехидрати да намалиме HELP!

EM

16.01.06
12:33

Намаляш чялостния дневен прием на въглехидрати - хляб, ориз, картофи, сладко и т.н.Важното е калорийният ти баланс да е отрицателен - да изгаряш повече, отколкото поемаш през деня.
18 според мен е много ранен час за да ти е последното хранене.Не е толкова важен часа, а какво ядеш.
Ако към 20ч. изядеш една пилешка пържола със зелена салата или един домат или примерно една консерва риба тон със зелена салата няма вообще да ти навреди.
След около 2 седмици като ти се адаптира организма можеш да включиш добавки за изгаряне - Л-Карнитин, Фат.Бърнър и др.

Успех!

DI

21.01.06
14:54

пич аз преди също имах такъв проблем, само че не ми се ядеше изобщо сутрин , а вечерта преди лягане хапвах доста. сутрин като станех ми беше доста гадно на стомаха и изобщо не исках да ям. този проблем изчезваше понякога обаче аз осъзнах кога изчезва и защо след като почнах да пазя НВД(в момента все още). Та значи осъзнах кога ми се ядеше сутрин - в онзи период, когато се събуждах през нощта да пия протеин. Оттук усетих причината за гадното чувство сутрин и осъзнах, че наистина е такова чувството - ПРЕГЛАДНЯВАНЕ.
По принцип за мен винаги е характерно, че като огладнея и не се наям след 30-45 мин после ми се свива корема и ми се отяжда яко. така че сега като почна пак период за маса ще си се събуждам всяка нощ да си джокам протеинчето и после на закуска яко ще набивам пак. А докато спазваш тоя режим (който между другото не разбрах дали е за маса, но ако е, ми се вижда доста глупав) според мене така ще ти е

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1