12.01.06
21:06
Трябват ми имена на някои от най силните анаболи които съществуват спешно.
Мерси!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим12.01.06
21:53
Анаполон, най-силният, но и най-вреден . :wink:
12.01.06
22:38
Анадрол, Бионабол, Тест, Трен
Най-силният стероид е Метриболонът! Активното му вещество се нарича “метилтриенолон”! 17-алфаалкилен е и е около 15-16 пъти по-токсичен от Анадрола (оксиметолон)! Има го само в инжекционна форма и е използван от много малко хора! Тези, които са го ползвали са получили невероятни резултати!
13.01.06
01:31
15-16 пъти по-силен от анадрола... чувал съм, че анадрола е 20 пъти по-силен от бианабола, демек 20*16…. чувал съм, че с анадрола може да се достигне до прираз на маса 15кила на месец, 15-16 пъти повече от това...
Нещо май се размечта ;) човека ти е написал че е 15-16 пъти по токсичен, не че от него качваш 15 пъти повече маса... тц тц ама сте умници ;)
13.01.06
21:11
Мда ясно..мерси много.Много ми помогнахте...не за друго просто се чудех с кво да се назобя яко;P
Почвам анаполон с анадрол..дано има ефект...хехе ;)
Анаполон и Анадрол !! Доста интересна комбинаяция :lol: :lol: от 2 еднакви стероида!?!? Иначе бих добавил и Тестостерон Ципионат като един сериозните стероиди.
13.01.06
23:45
според мен по добре една комбинация от 2-3 не толкова токсични стероида ще има по добър ефект от колкото само един стероид със силата и токсичноста на анадрола
ефекта ще е почти същия ам няма да е чак толкова вредно
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече