Гейнър на JC

Aleksandr0v

13.01.06
18:50

искам да ви питам добър ли е гейнара на жк нутришън.. има 3 кила за 48 лева струва ли си или да си зема някои протеин за тези пари.Трябва ми да кача кила.

13.01.06
19:11

няма кирия пич , земи нещо по-качествено

Aleksandr0v

13.01.06
19:40

и аз от това се страхувам

13.01.06
19:44

Аз сметам 4е геинерите на JC са доста добри, просто трябва да избере6 този които 6те ти сжар6и работа 8) а и не раз4итаи много на такива работи яж си харабията и тренираи яко и 6те има ефект  :)  :lol:  :D

Моля не замествай букви с цифри !!!
DJGorgio-Astor

madwolf

13.01.06
21:59

Аз преди време пиех Gin Sast 4100 na JC.Първите 2 месеца бях доволен-качвах по 1кг. на седмица, вкусът беше добър(с аромат на банан).Купувах си разфасовки от 0,5кг., веднъж обаче когато взех нова разфасовка веднага усетих че нещо не е наред...вкусът беше по-различен, а и цветът на самия геинър беше променен.Реших че това е единичен случаи, но и следващият път когато си взех нова разфасовка положението отново беше същото.Междувременно престанах и да качвам килограми.Ясно беше че качеството на геинъра вече не е същото.От тогава вече нямам вяра в JC.
Пък и самата фирма не е кои-знае колко доказана.
Чувал съм че в продуктите си JC слагат и забранени медикаменти за по-добър ефект.
Не бих ти препоръчал да взимаш на JC или ако все пак решиш да пробваш продуктите им взе ми си по-малки разфасовки и ако усетиш нередност не се колебаи да ги смениш.Да не се ядосваш после че си си хвърлил парите не вятъра... :wink:

Aleksandr0v

14.01.06
12:27

“Чувал съм че в продуктите си JC слагат и забранени медикаменти за по-добър ефект” Това от каде си го цувал .. ми то по тая логика защо да не слагат и в другите.Аз се чудя за УНИВЕРСАЛ МЕГА МАС 3000 те са по 1.5кг ако си зема 2 опаковки добре ли ще е?и по колко да го пия на ден щтото ми казаха по 30 преди тренировка и 30 след апак за геинър ми се струва много малко ?

madwolf

14.01.06
17:47

[quote author=“Aleksandr0v”]”Чувал съм че в продуктите си JC слагат и забранени медикаменти за по-добър ефект” Това от каде си го цувал .. ми то по тая логика защо да не слагат и в другите.Аз се чудя за УНИВЕРСАЛ МЕГА МАС 3000 те са по 1.5кг ако си зема 2 опаковки добре ли ще е?и по колко да го пия на ден щтото ми казаха по 30 преди тренировка и 30 след апак за геинър ми се струва много малко ?

Чувал съм го от познати, който също се занимават с фитнес.Пък и самата фирма няма официален саит, което също ме кара да се съмнявам в нея.
Ако питаш мен, няма какво да му мислиш...зимаи на UNIVERSAL-много по-доказана фирма е...

14.01.06
18:05

[quote author=“madwolf”][quote author=“Aleksandr0v”]”Чувал съм че в продуктите си JC слагат и забранени медикаменти за по-добър ефект” Това от каде си го цувал .. ми то по тая логика защо да не слагат и в другите.Аз се чудя за УНИВЕРСАЛ МЕГА МАС 3000 те са по 1.5кг ако си зема 2 опаковки добре ли ще е?и по колко да го пия на ден щтото ми казаха по 30 преди тренировка и 30 след апак за геинър ми се струва много малко ?

Чувал съм го от познати, който също се занимават с фитнес.Пък и самата фирма няма официален саит, което също ме кара да се съмнявам в нея.
Ако питаш мен, няма какво да му мислиш...зимаи на UNIVERSAL-много по-доказана фирма е...

с протеин не е ли по-добре да качваш кг като си начинаещ??

madwolf

14.01.06
19:05

[quote author=“OuttaControl”]с протеин не е ли по-добре да качваш кг като си начинаещ??

С геинър се качва по-бързо, а с протеина по-чисто...ти си решаваш

14.01.06
19:17

[quote author=“madwolf”][quote author=“OuttaControl”]с протеин не е ли по-добре да качваш кг като си начинаещ??

С геинър се качва по-бързо, а с протеина по-чисто...ти си решаваш

ама протеина е доста по-скъп за съжеление. един ми беше казал, че дигнал 2кг за 2 месеца с гейнър, което доста малко ми се струва(е ако е само ММ е добре но знам ли)

14.01.06
21:25

няма да е само мускули спокойно  :)
Според мен гейнър на Нутрим като чели ще ти свърши добра работа и то на доста прилична цена ако гледаш парите де, ако не - Оptimum Nutrition

15.01.06
19:12

Тоя протеин е най-изгодния като цена,според 3-те килограма.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1