За Креатина

LO

14.01.06
17:58

Здравейте. Реших да пиша тук, защото смятам, че вие сте най-компетентни по този въпрос.  Ще започна с това, че имам 3 месеца стаж в залата и от около месец и половина пия Pro Gold 90, а ефектът според мен е доста добър - 2 кг :wink: Напоследък обаче чувам доста добри отзиви за креатина и се чудя какъв по-точно ще ми предложите. Прочетох много теми, но не можах да си избера нищо. Също така разбрах, че креатина подобрявал скороста на бягане (нещо което за мен също е важно, тъй като съм футболист). Ако може да ми предложите марка/цена и за колко време ще ми стигне и горе-долу какъв ефект трябва да очаквам. Ако има значение: 180см 72кг, а целта ми е да достигна около 75-76кг. Предварително благодария за съветите и препоръките :D

IV

14.01.06
20:03

купи си креатин добре е пи сутрин по 5 грам в ден без трнировка и ден с тренировка пии по 5 грама след тренировката .А ако си футболист пии креатин 5 грама след тренировката по футбол .добра марка е Scitec Nutrition 300gr. 30 лева 500 gr. 50 лева.Естествено може и друга марка само не си взимай бългърска или Universal

14.01.06
20:06

какво му има на креатина на Universal и този Scitec Nutrition по-добър ли е от на Оптимум?

LO

14.01.06
20:30

[quote author=“ivaivalito”]купи си креатин добре е пи сутрин по 5 грам в ден без трнировка и ден с тренировка пии по 5 грама след тренировката .А ако си футболист пии креатин 5 грама след тренировката по футбол .добра марка е Scitec Nutrition 300gr. 30 лева 500 gr. 50 лева.Естествено може и друга марка само не си взимай бългърска или Universal

На мен тренировката по футбол ми е от 3 часа от понеделник до петък, а вдигам 4 пъти в седмицата - всеки ден без сряда и смятах да го пия в трен. ден след фитнеса, а в останалото време както казваш ти. И какво му е на Universal :shock: Аз съм чувал, че правят едни от най-добрите суплементи. Мерси за препоръката :D

RO

15.01.06
00:18

Приятел купи си ето такъв креатин и няма да сбъркаш!
Ultimate nutrition Platinium series CREAPURE
300гр струва 33 лева . Ще ти стигне за месец и нещо , след което трябва да го спреш за месец и пак така.
За приема разгледай форума и ще намериш сичко подробно написано!

IV

15.01.06
10:29

не казвам нищо лошо за оптимум и универсал просто намразих оптимум заради цените които държат в БГ. Ако погледнете в сайта не на бодибилдинг.ком а на отпимум официалниат саит ще видите че в БГ са с близо 50 % по скъпи оптимум .А после ми викат била на цпециални цени за Европа.А на саита на универсал и саитек цените са почти еднакви в БГ.Та да не се откланям .Повечето креатини са направени на едно и също място просто избираж най евтиния.300 грама оптимум е около 40 лева вече мисля а сайтек 30 качеството е еднакво .

LO

15.01.06
11:09

Някъде четох, че има капсули и прах. Кое е по-добре да се взима?

RO

15.01.06
22:27

Ми аз не съм чувал за капсули , но ако има предполагам че по бързо ще се възприеме от организма , защото е течен , но това не е гаранция че е  по добър :)

15.01.06
23:02

[quote author=“LOKOMOTIVcho”]Някъде четох, че има капсули и прах. Кое е по-добре да се взима?

Ми няма много значение на кой от двата варианта ще се спреш,предимството на капсулите е,че по лесно се дозират и ако си носиш креатина на стадиона ще ти е по- удобно.Но пък капсулите излизат малко по-скъпо.

16.01.06
16:57

Спомням си,че Мануеле Блази от Ювентус го бяха наказали,че са намерили завишено количество Креатин в организма му и незнам дали в футбола не е в забранените медикаменти ама не сам 100% сигурен такав спомен имам!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1