Републиканското по трибой

Темата е заключена.

15.01.06
12:42

Кога ще се проведе републиканското по силов трибой тази година?И изобщо кога е най-близкото състезание по трибой?Смятам да отида да погледам и ме интересува ако помоля някой от състезателите за съвет примерно за тренировъчната ми програма да ми обясни малко техниката дали изобщо някой ще се навие да ми помогне?!?!
iunga,Djuje,B-вие сте по навътре в работите(Сашо ми е идол!!!!) кажете ако трябва ще си платя някои лев за консултация ама искам някой състезател да ми обясни техниката и за тренировките!Не мога да си обясня защо никой не пише в темите които постнах?!?!?моля ви помагайте

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

15.01.06
13:56

А з не съм вътре в този спорт,но мога да ти кажа кога е репобликанското
то е на 25-26март в комплекса Дианабад залата за щанги гр. София
Трибоиците могат да ти помогнат ,обърни се за съвети към
Джуджата,Сашо ,Цацата и наи вече Иво-79
може да има и други изявени трибоици тука но за съжеление не ги знам
защото никовете им не ги знам
Имаш 3 месеца Брато подготви се и мачкаи наред,стискам ти палци
и нека всеки които е във форума да посети това хубаво спортно събитие
за да окуражим нашите идоли
би ли написал ако можеш какви са ти резултатите и колко тежиш ?

ST

15.01.06
19:52

а от каде разбра ког аи каде ше е републиканското аз никаде ен мога да намеря изнесен спортен календар

15.01.06
19:59

Мартин Гергов го написа в саита си

15.01.06
19:59

iunga човече аз от едва месец и половина съм се захванал с трибоя но доста съм надъхан смешни са ми постиженията но не смятам винаги да е така!Ами аз малко не се виждам как ще отида при Ивайло Христов и да го питам ,,Здрасти ще ми обясниш ли как е правилната техника на клека?’‘Каквито съвети ми дадете в форума много ще съм щастлив!Аз на републиканското искам да отида най вече защото искам да помоля някой от състезателите да ми помогне за техниката на движенията искам да съм сигурен че е правилна!!!!Разбира се ще има щедра почерпка ако някой се навие да се занимава с начинаещ като мене!!!На 18 години съм 2-3 години тренирах културизъм но напоследак трибоя много ме запали!тежа 90кг клек-120 някъде но само 5-6 тренировки съм правил досега лег-105 със задържане по правилата и той слаб ама имам амбиции за повече тяга-165 кг най много съм пробвал тягата ми е най силна и винаги ми е била лубима!Смешна работа но има време сега за месец към 40 кг трибой съм качил!Ау като знам какви хора има тука ме е срам да си пиша постиженията  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:
Да питам добре ли е този сплит-пон-клек и лег сряда клек и тяга петък клек и лег за начинаещ всяко движение с 4 загряващи 3 тежки 3ки после 2 по леки серии!Спомагателни-френско за трицепс и на лежанка с тесен хват за трицепс за рамото-изтласкване на щанга пред гърди правя и хиперекстензии!Какво ще кажете?

15.01.06
20:07

Нали ти писах че аз не съм трибоец,много се радвам че започваш
да тренираш този спорт но аз наблягам повече на лега
Не ме питаи за клека че ще падна от смях защото там съм много слаб
написах ти кои са трибоиците ако трябва пиши им на имеилите
помоли ги не забравяи че и те са хора,може и да ти помогнат

VA

15.03.06
14:06

Хи току що се регнах .. ами аз сега ще участвам и на републиканското за мъже и при юношите на 29 април в Горна Оряховица.. треньора ми е Тони Томов от Нова Загора, някои от вас може и да го знаят.. та рекъх да се включа и аз във форума да споделя малко постижения не че е кой знае какво.. значи към 178 см съм висок.. тежа около 82 кг. .. лежанката ми е 105 /без стреч фанелка/.. мъртва тяга 180.. и клек 150 си клякам..(с колан и бинтове нали там) щангетки нямам все още и съм на 15 години и 2-3 месеца.. какво ще кажете.. нека ако има още някой и той да сподели своите постижения... ;))

Добре дошъл във форума!
Пиши на кирилица!
Спазвай правилата на форума!
Прочети правилата на форума!

head_hunter

15.03.06
15:18

[quote author=“VaskoNZ”]Хи току що се регнах .. ами аз сега ще участвам и на републиканското за мъже и при юношите на 29 април в Горна Оряховица.. треньора ми е Тони Томов от Нова Загора, някои от вас може и да го знаят.. та рекъх да се включа и аз във форума да споделя малко постижения не че е кой знае какво.. значи към 178 см съм висок.. тежа около 82 кг. .. лежанката ми е 105 /без стреч фанелка/.. мъртва тяга 180.. и клек 150 си клякам..(с колан и бинтове нали там) щангетки нямам все още и съм на 15 години и 2-3 месеца.. какво ще кажете.. нека ако има още някой и той да сподели своите постижения... ;))quote]

абе аз въобще не съм навътре в трибоя ама на 15 год да клякаш с 150 и тяга 180 доста съмнително ми се вижда.Ако си решил да си правиш майтап не е тук мястото.А ако е истина в което не ми се вярва само да ти кажа да внимаваш с тежестите щото ставите ще ти трябват цял живот

VA

16.03.06
13:48

хаха брат нете лажа..наистина си е толкова.. като направя снимки с6те пратя да види6.. и си взимам само хранителни добавки.. даже от 2-3 седмици по4ти ни6то несам взимал.. аиде ако има други запалаени нека си споделят постиженията и такива работи.. от мене 4ао:))

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1