на правилниат пат ли сам с тези добавки

15.01.06
23:42

на 26г 186см 67кг. тренирам от1 седмица,жте сам ви благодарен за мнение.
сутрин- аминокиселини по3,бирена мая 3,апитонин 1,жен шен 1,лецивит 1,протеин 1доза
преди трен.-протеин гаинер и аминокиселини 3
обед -бир.майа 1,апитонин 1,лецивит 1
след трен.  -протеин и аминокиселини 3
вецер  -протеин,аминокиселини 3.бир.майа 3,лецивит 1,апитонин 1,жен шен 1
Това ште вземам два месеца,целта ми е да ми укрепне тйалото ,за следжа6та фаза,в койато 6те кацвам малко маса.

15.01.06
23:44

е все пак зависи на кои фирми са тези добавки и правилно ли тренираш

15.01.06
23:48

аминокиселина Биостронг /Биогеим/
бирена майа /Сома/
протеин супер масс гаин

15.01.06
23:59

1.клйакане с щанга/бедра/ 2по15/загрйаващи/ и 3по 15
2.изтласкване щанга от лег/гарди/2по10загрйажащи/ и3по10
3.гребане с щанга/граб/ 2по10загрйажащи/ и 3по10
4.бицепсово сгаване с щанга/2по10 загрйажащи/ и 3по10
5.изтласкване на щанга от лег с тесен хват/трицепс 2по10загрйажащи/ и 3по10
6.разтварйане на рацете в страни/рамо/2по10 загрйажащи/ и 3по10

EM

16.01.06
12:04

При този ръст и килограми явно се стремиш към качване на маса.Все пак ти препоръчвам да опиташ да качиш сравнително чисто, защото е много грозна гледка момче високо 186 със паласки и коремче.
В тази връзка ще ти кажа, че най, ама най-важно ти е храненето.
Основните добавки са ти протеин, гейнър, аминокиселини.
С бирената мая на Сома имам опит и дългосрочно се качат килограми, но и много мазно и мускулите буквално се “замазват”. Бих ти препоръчал да изпиеш една голяма опаковка, после да почиваш 1 седмица, после пак за да не ти привиква тялото и да усещаш резултата.Но в никакъв случай не очаквай нещо голямо.
Протеина си го взимаш всяка сутрин на гладно, още преди да си влязъл в банята за да не гориш мускули.
След това закуска с въглехидрати- черно хлебче, овесени ядки, купичка ориз и др. Силно ти препоръчвам яйца - до 3 жълтъка и колкото искаш белтъци на закуска+витамини.
Преди тренировка протеин+бързи въглехидрати
След тренировка аминокиселини и гейнър
Вечер млечно-яйчен протеин с мляко.без въглехидрати
Между храненията, особено следобед може още една доза гейнър.

Успех!

16.01.06
17:55

благодарйа за информацийата

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1