16.01.06
22:07
От около 2 седмици ходя на фитнес и гледам да ям по-умерено(без хляб,ориз,сладки неща,) и наблягам на плодовете.
Ама като гледам без някаква диета,няма да се мине.Ще ви помоля да ми дадете някакви съвети относно това как да загубя мазни(които са основно на корема и в момента прилича на корема на бременна слоница..)
Инфо:
Години-17
Ръст - 193 см
Тегло - 101 кг
След около 2 седмици мисля да почна да пия Л-карнитин и да почна усърдно да въртя педалите на колелото ^^
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
[quote author=“omega-x”]От около 2 седмици ходя на фитнес и гледам да ям по-умерено(без хляб,ориз,сладки неща,) и наблягам на плодовете.
Ама като гледам без някаква диета,няма да се мине.Ще ви помоля да ми дадете някакви съвети относно това как да загубя мазни(които са основно на корема и в момента прилича на корема на бременна слоница..)
Инфо:
Години-17
Ръст - 193 см
Тегло - 101 кг
След около 2 седмици мисля да почна да пия Л-карнитин и да почна усърдно да въртя педалите на колелото ^^
Здравей.Не съм от най-компетентните,но мисля че едно НВД е подходящо решение на твоя проблем.Поне при мен функционира супер.(на седмица свалям около 1 кг)Доколкото знам,не е много препорцьчително да се консумират много плодове,защото това сьщо може да доведе до повишаване на теглото.Иначе с редовни упражнения и НВД смятам че трябва да се получат нещата.
Успех !
На4и 6те ти кажа не6то от ли4ен опит! Л-карнетина изоб6то не ми помага6е за сваляне! Единственото не6то което ми дава6е е доста енергия и издръжливост! И на колелото въртех по 40 минути и пове4е пак ни6то! ТИ4АНЕ! Тва е аз немога да тръгна да ти4ам по улиците или по стадиона и некои си ме зимат на ебавка ама аз си ти4ам у нас ! На едно место 1 4ас определено ефикасно преди 2 години свалих 30!!! кила за 3-4 месеца ако има6 възможност го пробваи! Са пак ка4их и нямам съ6тата воля за диетата ама пак се по4ва 4е се драня! Пии 4ерен 4аи без захар тва е супер за диета ама супер дава енергия и убива апетита! Плодове си яж и леко леко 6те свикне6 мене ми трябват 3-4 дена за да ми свикне организъма и после става навик! Ина4е ти си знае6 ако иска6 го пробваи ако не ти е ясно не6то 6те ти кажа (осносно моита диета говориме) но според мене колело и Л-карнетин си е загуба на пари :)
[quote author=“KOBAKA”]На4и 6те ти кажа не6то от ли4ен опит! Л-карнетина изоб6то не ми помага6е за сваляне! Единственото не6то което ми дава6е е доста енергия и издръжливост! И на колелото въртех по 40 минути и пове4е пак ни6то! ТИ4АНЕ! Тва е аз немога да тръгна да ти4ам по улиците или по стадиона и некои си ме зимат на ебавка ама аз си ти4ам у нас ! На едно место 1 4ас определено ефикасно преди 2 години свалих 30!!! кила за 3-4 месеца ако има6 възможност го пробваи! Са пак ка4их и нямам съ6тата воля за диетата ама пак се по4ва 4е се драня! Пии 4ерен 4аи без захар тва е супер за диета ама супер дава енергия и убива апетита! Плодове си яж и леко леко 6те свикне6 мене ми трябват 3-4 дена за да ми свикне организъма и после става навик! Ина4е ти си знае6 ако иска6 го пробваи ако не ти е ясно не6то 6те ти кажа (осносно моита диета говориме) но според мене колело и Л-карнетин си е загуба на пари :)
Ами при мен пък Л-карнетина си действа супер,така че според мен то е индивидулно и не е правилно да се каже че е загуба на пари,в смисьл ,че при теб може да е било така,но може би при нея ще има ефект,както при мен.Вярно че не може да се разчита само на него (все пак не е чуда,а хранителна добавка),но с хранителен режим,упражнения и Л-карнетин трябва да се получат нещата.
А за плодовете не е хубаво да се ядат по много(на ден).имат доста въглехидрати(напр. 1 ябълка ок 12).Когато си изготвях НВД и намен ми казах това.Аз сьщо ям плодове,но максимум по 2 и то малки ябълки(иначе по 1) на ден.
Kiara, начи аз говора не само от мое име а и от името на познати с които ништо не е станало! А ако говориме за воля и така на татъка ти ако спазваш сериозна диета и тренираш засваляне пак ще постигнеш ефект и без карнетин ;) А за плодовете на мене лично инструктура ми е казал да си ям колкото искам но не каквито и да е ! Ябълки примерно и едно кило да изям няма проблем (ако ям толко не ям ништо друго) Банани примерно нетрябва но не и ябълки колкото и да изядеш ти изразходваш много повече при тренировката ;) А и също и на зелените салати да се набляга (то са маи няма много) А сега има и мандарини , портокали ... на корем никъв проблем !
П.с. Не карам да се съобразява с моито мнение просто го изказвам защото съм минал по тоя път!
Kiara, начи аз говора не само от мое име а и от името на познати с които ништо не е станало! А ако говориме за воля и така на татъка ти ако спазваш сериозна диета и тренираш засваляне пак ще постигнеш ефект и без карнетин А за плодовете на мене лично инструктура ми е казал да си ям колкото искам но не каквито и да е ! Ябълки примерно и едно кило да изям няма проблем (ако ям толко не ям ништо друго) Банани примерно нетрябва но не и ябълки колкото и да изядеш ти изразходваш много повече при тренировката А и също и на зелените салати да се набляга (то са маи няма много) А сега има и мандарини , портокали ... на корем никъв проблем !
.
Л-карнетина бачка само при НВД.
От около 2 седмици ходя на фитнес и гледам да ям по-умерено(без хляб,ориз,сладки неща,) и наблягам на плодовете.
Само на плодове не става.А оризможе да се яде(не пържен,само печен и варен за предпочитане варен)
[quote author=“omega-x”]От около 2 седмици ходя на фитнес и гледам да ям по-умерено(без хляб,ориз,сладки неща,) и наблягам на плодовете.
Инфо:
Години-17
Ръст - 193 см
Тегло - 101 кг
Прочети всичко в сайта за НВД ( http://bb-team.org/nutrition/000141.php ), изчисли си калориите ( http://bb-team.org/nutrition/000192.php ) и т.н.
След това си измисляш едно НВД според нуждите и средствата, постваш го тука и ще видим дали става ...
Като общи съвети - пии по 3-4 литра вода на ден, тренировката е най-добре да е сутрин ( на гладно, така се топят само мазнини ), като 25-30 мин. преди това изяждаш един грейпфрут и ядеш някаде 45мин- час след нея ... заеби ги тия добавки, химии и такива глупости, тва са несериозни работи, поне за мен ... ако правиш тренировка вечер задължително след нея яж някви белтъци, щот ще топиш мускулна маса, не само мазнини ... плодовете винаги на гладно и отделно от други храни като не яж по-много, един банан примерно сутрин може, но не и вечер, иначе по 1-2 ябълки няма проблем по което и време да е ...
Гледай да хапваш и разделно - примерно въглехидрати е най-добре сутрин ( овес ) и после само салати ( витамини ) с белтъчини ( месо, яйца, сирене, мляко и т.н. ), последното ти ядене да е най-късно в 8 вечерта, а ако се случи да пропуснеш ядене, не го наваксвай с две наведнъж ...
А и мазнинките на корема се топят накрая, да знаеш, да не се отчайаш след 2-3 седмици без видими успехи, споко и това ще стане, иска се търпение и воля ... ;-)
Не знам какво точно правиш във фитнеса, но за стопяване на кг. наблягай на кардио тренировките ( пътека, велгометър ) като лично аз ти препоръчвам тае бо ( можеш да го правиш у вас и спестяваш кинти от фитнеса ) ... кардио тренировката не трябва да е по-дъгла от час и след нея може да ядеш белтъци, но в никакъв случей въглехидрати, ако дигаш и за релеф - правиш кардиото след релефа ( някаде 20 мин почивка си дай ).
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече