18.01.06
19:45
Здравейте, искам да питам дали с диета ще мога да сваля някое кило понеже мисля че имам нужда... :?
“мерките” ми са 17г. 99-101кг. 180см.
В фитнес зала съм ходил веднъж, но “тренирам” в “домашни” условия. Та въпроса ми е колко трябва да тежа (като се има в предвид че съм “с едър кокал”) на тая височина? И дали с диета ще се справя или трябва да посетя някоя заличка :wink:
ето ме и мен > http://bb-team.hit.bg/eto-me.avi (като се има в предвид единствения път посещение на фитнес.. явно съм “природно надарен”)
18.01.06
21:20
ако искаш само да отслабнеш ходи на бягане, плуване и т.н. ако искаш и да отслабнеш и да натрупаш мускулна маса ходи и на фитнес, но трябва да гориш мазнините не само да буташ на лежанката, а и трябва да си към 80кг най-много
ае успех
[quote author=“OuttaControl”]....а и трябва да си към 80кг най-много
ае успех
Това пък от къде следва?!
19.01.06
13:11
[quote author=”Петко К”][quote author=“OuttaControl”]....а и трябва да си към 80кг най-много
ае успех
Това пък от къде следва?!
аз се гледам в огледалото но мисля че ако сваля 20 кила :? не мисля и че имам толкова мазнина, ама не знам ако тря :roll:
ще е хубаво някой да каже нормално колко тря тежи човек на тая височина или е строго индивидуално ? :roll: