Общи въпроси

TH

20.01.06
15:48

Здравейте:
на 16 години съм но за съжеление :cry:  :cry:  :cry:  не притежавам добро тяло...По начало съм малко дребен.1.63 :cry:  и 50кг...
доста лоши показатели...ама доста съм се надъхал :roll:  да направя някакъв напредък в качването на кгс.
И ще имам нужда от вашата помощ.В момента и тренирам доста в нас... и със сравнение от преди три месеца имам напредък.
Но не и в качването на килограми. :cry:  Ами да ви попитам какво горе-долу да бъде менюто ми така че да наддам доста килограми.
:  ....А относно за ръста ми едва ли може нещо да се направи :cry:  ама ако имате идейка как да порасна малко :twisted:  споделете я.
(малко съм се сдухал...доста съм дребен а за 10клас не е много добре )
.Малко въпросите са ми общи,но дано не се смеете много и да ми помогнете.Благодаря :wink:

SP

20.01.06
16:03

Момче, храни се правилно(разгледай сайта), тренирай и спи достатъчно. Не прекалявай с тренировките(3 пъти седмично е идеално). Купи си рибено масло и някакви мултивитамини. С времето ще има резултат трябва ти постоянство!

20.01.06
17:11

Тренирай братле и след 5 години ще се радваш

20.01.06
17:51

Няма страшно мъжки, храни се здраво и СПИ по възможност по 10 часа, ако не минимум 8. Все още си на 16 - имаш време да растеш. Аз от 10 до 12 клас сложих 7-8 см отгоре и то без да се храня както трябва и да тренирам. Ако послушаш какво ти казваме, не искам да ти давам напразни надежди, но мисля че можеш да стигнеш 1.73 - 1.75м. , което е съвсем приличен ръст  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1