Фитнис зала - изисквания

23.01.06
10:31

Имам мерак да отворя своя фитнес зала, но така и не мога да нямеря в интернет какви са нормативните изисквания за такава, т.е. на какви критерии трябва да отговаря помещението и т.н. за да получа лиценз. Ако някой е запознат с изискванията или може да ме упъти къде да потърся ще съм му благодарен.
Аиде и който помогне ще тренира безплатно  :D , макар че знам само още дно момче от Етрополе във форума.

23.01.06
10:40

По норматив трябва да има тоалетна задължително.
Мога да ти дам норматив за спортни сгради и съоръжения, но той е стар и там не е описано за фитнес зали, а по-нов няма.  :twisted:

23.01.06
10:43

има много подобна ттема някуде във форума.Спомням си че там бяха написани всички изксвания.Пусни търсачката и ще я намериш :wink:

23.01.06
12:09

Благодаря и на двамата. Между другото не се бях сетил да проверя в търсачката :oops: , а обикновенно се сещам. Та в търсачката има подобна тема, но само с 1 отговор и общо взето няма инфо в нея. Та писах на автора ЛС и ако е поразбрал нещо (дано) ще пише.
Много по-здрави  :D

23.01.06
15:06

[quote author=“orome”]Благодаря и на двамата. Между другото не се бях сетил да проверя в търсачката :oops: , а обикновенно се сещам. Та в търсачката има подобна тема, но само с 1 отговор и общо взето няма инфо в нея. Та писах на автора ЛС и ако е поразбрал нещо (дано) ще пише.
Много по-здрави  :D

Обади се до федерацията (по културизъм), там ако ти обърнат внимание ще ти кажат основните неща предполагам, мисля че трябваше да имаш треньорска диплома (дето можеш да я изкараш за 2-3 седмици в НСА).

05.02.06
16:19

Обади се до федерацията (по културизъм), там ако ти обърнат внимание ще ти кажат основните неща предполагам, мисля че трябваше да имаш треньорска диплома (дето можеш да я изкараш за 2-3 седмици в НСА).

Треньорска диплома? Доколкото разбрах той желае да “отвори” и съответно ще намери фитнес инструктор, който да работи в нея. За какво ще му е на собственика такава диплома?

KP

06.02.06
10:33

[quote author=“YODA”] имаш треньорска диплома (дето можеш да я изкараш за 2-3 седмици в НСА).

този курс май не го предлагат вече, преди време го търсих в страницата на НСА ама го няма!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1