помогнете незнам какво става

24.01.06
14:04

ЗДРАВЕИТЕ! от 1 седмица и половина сам на НВД тренирам 4 пъти седмично и не сам свалил нито грам.Искам да ве попитам дали е възможно така мазнините да ги преобрщам в мускул за това да няма свалени кг.а мисля че диетата ми е добра. :?:

ВВД направи ли?

24.01.06
15:35

[quote author=“zloster_ma6inata”]Искам да ве попитам дали е възможно така мазнините да ги преобрщам в мускул за това да няма свалени кг.а мисля че диетата ми е добра. :?:

не е това със сигурност може би нещо в диетата

LO

24.01.06
18:11

[quote author=“zloster_ma6inata”]ЗДРАВЕИТЕ! от 1 седмица и половина сам на НВД тренирам 4 пъти седмично и не сам свалил нито грам.Искам да ве попитам дали е възможно така мазнините да ги преобрщам в мускул за това да няма свалени кг.а мисля че диетата ми е добра. :?:

Мазнините не се превръщат ей така на мускули ... не знам дали съзнаваш каква глупост си написал ...

Докато не дадеш малко данни за теб + диетата е невъзможно ние да разберем от какво е ... за другите не знам, но аз лично не съм гадателка или врачка, най-малкото пък имам намерения да мисля откво аджеба не ти върви диетата при положение, че не знам нищо за нея ... така де ...  :roll:  :)

24.01.06
18:37

на 19г сам 180см и 95 кг.ендоморфен тип.
сутрин 12 часа- ям овесени ядки с кисело мляко и 2 лъжици мед
на обед -2:30- 2 филии диетичен хляб с 2-3 яйца и месо-по принцип пуешко и може и извара
след фитнес 5:30 -1 кисело мляко с 2-3 лажици мед
вечера 8 -2 яйца,някакво месо по чисто и извара,понякога има и варени картофи или ориз

24.01.06
19:31

Мазнини в мускули-Те такова животно НЕМА .Това е приспособителна реакция на организма (сега пести калориите)значи в момента си = изгорени,приети, за това намали ги с още малко и виж като почнеш да сваляш ги задръж-не насилвай с повече че ще изгориш и ММ

LO

25.01.06
02:51

[quote author=“zloster_ma6inata”]на 19г сам 180см и 95 кг.ендоморфен тип.
сутрин 12 часа- ям овесени ядки с кисело мляко и 2 лъжици мед
на обед -2:30- 2 филии диетичен хляб с 2-3 яйца и месо-по принцип пуешко и може и извара
след фитнес 5:30 -1 кисело мляко с 2-3 лажици мед
вечера 8 -2 яйца,някакво месо по чисто и извара,понякога има и варени картофи или ориз

Ако имаш възможност ставай по-раничко, респективно си лягай по рано ... преди закуса яж нещо киселичко да ти активира стомаха и по-бързо да усвои приетата храна която да е въглехидрати предимно ... примерно към 8 яж плода и към 8:30 закусвай, приетите въглехидрати при НВД трябва да са към грам на килограм телесно тегло, тоест със около 130-140гр. овес си осигуряваш необходимите въглехидрати, което означава да премахнеш меда, хляба както и варените картофи или ориз, все пак вече не се “грухаш”, щом си на НВД искаш да чистиш малко нали?? Е какви са тия ваглехидрати вечер?? При това от различен вид, още по-лошо ...

Обеда да е към 12-13 и да е предимно белтъци ( месо, сирене, яйца, мляко ) + салатка ...

Към 15-16 също не е лоша идея да хапнеш малко белтъци + салатка ...

Вечерта е добре ... ( добави и салатка ) ...

Приемай необходимите въглехидрати и здраво белтъци за да не губиш мускулна маса, задължително прибави и някво кардио сутрин или след силовата тренировка ... та така мисля аз ...

25.01.06
04:43

Lord_Bane добре казано.Момента с “грухането” ми хареса много. :lol:  :lol:  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1