Тема за това кои наи много е качил и с кои продукти.

Прескочи до:
RE

15.02.06
22:59

Кво праите вие с тея пилета и пилешко .50кг пилешко.Ужас.Нали знаете за птичия грип.Работат става вече сериозна .Аз лично вече го избчгвам щом и тук в BG откриха стам и то от опасния за човека.

shadow_

16.02.06
00:00

Неска по новините казаха че при 60 градуса грипа загива.Така че споко :)

16.02.06
10:04

[quote author=“realityman”]Кво праите вие с тея пилета и пилешко .50кг пилешко.Ужас.Нали знаете за птичия грип.Работат става вече сериозна .Аз лично вече го избчгвам щом и тук в BG откриха стам и то от опасния за човека.

Е какво се чудиш толкова 50кг това е за 100дена по 0,5 кг на ден.
А колкото до птичия грип въпбще не ми пука , даже се радвам че цената на пилешкото ще пада  :twisted:  :oops: .

FI

16.02.06
17:34

Здр, на всички. Тренирам от 1 година, но не редовно и последния месец се захванах редовно да ходя в залата. От 65 кила за един месец станах 71и2 и тва само с протеин и яко храна!

——-
Кирилизирах ти поста!
Пиши на кирилица и не използвай ‘4’ и ‘6’!
П.

RE

17.02.06
00:30

Обясни по подробно за якото хранене :по колко пати и какво наиъ вече?

17.02.06
00:47

[quote author=“red”] Е какво се чудиш толкова 50кг това е за 100дена по 0,5 кг на ден. А колкото до птичия грип въпбще не ми пука , даже се радвам че цената на пилешкото ще пада  :twisted:  :oops: .

Тъкмо се чудех дали няма да се появят свински и телешки грип, че ми се е дояло и друго евтино месце :twisted: .

Sportex

17.02.06
00:54

[quote author=“AbSs”][quote author=“red”] Е какво се чудиш толкова 50кг това е за 100дена по 0,5 кг на ден. А колкото до птичия грип въпбще не ми пука , даже се радвам че цената на пилешкото ще пада  :twisted:  :oops: .

Тъкмо се чудех дали няма да се появят свински и телешки грип, че ми се е дояло и друго евтино месце :twisted: .

шап и луда крава... не е грип, ама е пак толкова лошо.

FI

17.02.06
14:47

Пост 1:
Гледам да ям най-вече сирене, кашкавал, разни меса, много зеленчуци, нямам никаква строго определна програма за хранене. Иначе гледам да ям по 5-6 пъти на ден. Ямо по-често, но не по много. Проблемът ми, че заради училище не мога да ям сутрин най-много затова на обяд ям стабилно.

Пост 2:
И пия Super Mass Gain на Нутрим.

————-
Преведох ти поста! Спазвай правилата на форума!
1.9 Забранено е писането с латински букви (както теми така и заглавия), както и заместването на букви като “Ч”, “Ш” и др. с други означения като “4”,”6” и др..
1.16. При грешка/непълнота на съобщението използвайте бутон “промени” горе вдясно на Вашия пост, а не пускайте поредица от мнения. Такива мнения могат да бъдат директно изтривани.

П.

19.02.06
17:34

7 кг за 1 месец с креатин на JK

[quote author=“xslusive”]7 кг за 1 месец с креатин на JK

Акне и сърцебиене имаше ли?  :twisted:

19.02.06
18:03

[quote author=“manson”][quote author=“xslusive”]7 кг за 1 месец с креатин на JK

Акне и сърцебиене имаше ли?  :twisted:

Акне по гърба и раменете за сарцебиене не сам забелязал

Може да е имало от забранените медикаменти (метандиенон да речем) в креатина ти. Имаше една интересна тема за креатина на ДжК и боклуците, които слагат вътре.

RE

21.02.06
12:49

Аз за тва вече разчитам повече на храната отколкото на добавки.Поне като сви вземеш месо или ориз или картофи са пред теб и виздаш какво е,а тези добавки пиеш и се молиш да не е пудра захар или нутра суит.:)

21.02.06
21:54

От гейнер и креатин на P&B за 1 месец 3-4кг. + ядене  :wink:

RE

21.02.06
23:07

[quote author=“MyBODY”]От гейнер и креатин на P&B за 1 месец 3-4кг. + ядене  :wink:

Я Кажи тоя протеин на P&B Labs бива ли според теб струва ли си парата?Щото мисля че  е много изгоден 17лв килото си е ок.

22.02.06
10:54

[quote author=“realityman”][quote author=“MyBODY”]От гейнер и креатин на P&B за 1 месец 3-4кг. + ядене  :wink:

Я Кажи тоя протеин на P&B Labs бива ли според теб струва ли си парата?Щото мисля че  е много изгоден 17лв килото си е ок.

0,5кг  :wink:  :!:

RE

22.02.06
12:25

ОК red прав си исках да кажа Геинера на P&B Labs -тои е 17лв килото.Е, дали си струва ?

ivaivalito

22.02.06
13:52

не си струва въобще вътре има евтин малтодекстрин и глюкоза .И малко протеин.

22.02.06
15:59

Въобще гейнерите не струват(лично мнение).

[quote author=”Палпатин”]Въобще гейнерите не струват(лично мнение).

Струват и то доста (емпирично мнение).

22.02.06
16:15

[quote author=“manson”][quote author=”Палпатин”]Въобще гейнерите не струват(лично мнение).

Струват и то доста (емпирично мнение).

:lol: Под не струват, имах предвид от финансова гледна точка. Бухат ми въглехидрати в кутията и после ми ги продават на някакви космически суми. :) Въглехидратите са мноого по-лесни за набавяне от белтъчините. Кеф ти гликоза, кеф ти мед, кеф ти картофено пюре...;)

И ти си прав. Аз говорех например за Мега Масс - вътре освен въглехидрати си има и протеинче, разни добавки, въглехидратите не са само от “проста” глюкоза. В такъв смисъл. Ако неможеш и да се прибереш директно у вас, гейнърчето с малко вода и си екстра :) Малко безсмислен спор, ама айде.  :P :wink:

RE

22.02.06
16:22

Палпатин,да ти кажа много си прав за въглехидратите в геинерите .Като цяло продуктът им излиза много евтино и печелят в пъти.Маи,най -добро като цена и резултати си е суроватката .

M_

23.03.06
17:07

малко се отпесваме по гейнера от 17лв/кг ,но нека някой който е пил сподели и резултати за 100% уей - 17лв/0,5кг :)

23.03.06
17:22

качих около 9 килограма за 2 месеца - суроватка,креатин,глутамин,бцаа,комплексни витамини,рибено масло.Минимум половин кило месо на ден (предимно пилешко),мляко,яйца ,риба,ориз,картофи,хляб.Сладко не обичам и хапвам рядко,след тренировка предимно(мед).Мързи ме да пиша от кое по колко съм ял и пил.

23.03.06
19:31

аз да се похваля:за 2 месеца без седмица съм качил 8 килограма само от ядене,при положение че последните седмици не се тъпча а ям колкото ми са яде...но ми се струва че след месец няма да качвам пак така защото това ми е нещо като начален тласък...за два месеца стаж :roll:  :wink:

24.03.06
01:35

[quote author=“Silver Spirit”][quote author=“Oblivion_”][quote author=“realityman”]6 кила за 25 дена си е постижение.Браво.По колко протеин и какакв си вземал?Даи малко инфо .

Я верно,че и аз се интересувам...ебати измислицата 6кг за 25 дена аххаа...некой ше му поверва да.

С Гейнер е напълно възможно даже и над 6! Но той казва ,че е взимал само протеин и глутамин... Не знам не мисля,че е възможно :roll:

бате аз за 20 дена с гейнер ка4их 10 кг ама половината бяха мазнини
така 4е мн относително

24.03.06
14:55

Значи качвам трудно - 1 г. и около 2 месеца в домашни условия тренировки със свободни тежести, лицеви между два стола, полукофички за трицепс, 2 опаковки с креатин 200 г., една опаковка Amino whey на Нутрим (видях споровете за Нутрим във форума - не съм им пил протеина, защото съм против протеините на прах - по-добре да си ги набавям от храната) и добро хранете без конкретна диета - единственото постоянно е пълнозърнестия хляб и овесените ядки - години 23, ръст 173, кг - 68 преди почване на тренировки, сега 24 г., ръст 175, кг - 75. Силата се увеличи значително.

24.03.06
19:03

Не искам да ви разочаровам - но ако качите повече от около 700 гр на месец - със сигурност останалото не е мускулна маса...
Освен ако имате късмет с генетиката, разбира се...

Aleksandr0v

24.03.06
23:18

хаха аз на месец ако не кача 3/4 кила и сам тъжен:)

RE

25.03.06
11:22

[quote author=“Aleksandr0v”]хаха аз на месец ако не кача 3/4 кила и сам тъжен:)

Ако си начинаещ е нормално, ама после не става така лесно.В противен случай щеше за 2 год и да си станал 150 -200кг. :)

Aleksandr0v

25.03.06
13:22

не сам начинаещ ама много ям:)

25.03.06
17:05

Еми дне с си купух Креатин, Гултамин и Амино Киселини, но до сега не съм ползвал. И така от 3 месеца насам тренирам и общо взето 10кг. 
.

27.03.06
10:47

[quote author=“Aleksandr0v”]не сам начинаещ ама много ям:)

Начинаещ си, начинаещ..... :wink: .

DO

27.03.06
11:04

5 кг за 3 седмици само с протеин на Weider 100% Super Whey и много солидно хранене между 6-8 пъти на ден като е заложено основно на мръвка това е и за тоя месец качих на всички упражнения по 10 кг още даже на тяга 30 кг още и сега със 130 я правя и на ръка към 2 санта отгоре и гръдна обиколка от 102 стана към 107-8 16 годишен стаж 10 месеца

ivaivalito

27.03.06
11:17

5 кг за 1 ден и то само на вода и мляко без добавки :) хора говорете за размери не за КГ. защото е относително то и размерите са относителни ама  пак е по добре аз лично съдя само по ръката и талията дали качвам ръката ми е винаги чиста и ако кача един сант знам че е мускул и се кефя .Но го качвам за 2 -3 месеца :)

30.03.06
12:35

[quote author=“ivaivalito”]5 кг за 1 ден и то само на вода и мляко без добавки :) хора говорете за размери не за КГ. защото е относително то и размерите са относителни ама  пак е по добре аз лично съдя само по ръката и талията дали качвам ръката ми е винаги чиста и ако кача един сант знам че е мускул и се кефя .Но го качвам за 2 -3 месеца :)

Това ако е на всеки 3 месеца по 1см е доста голямо постижение!
Аз съдя по себе си , но мисля че до 44-45 ( не говоря за чиста )  не е много трудно, но от там нагоре мъкааа, мъка :cry: .

30.03.06
22:18

Един приятел качи около 10 кила(не се ебавам!)за около месец и половина с креатин на optimum.
Каза че само е почнал да яде повече ама не много повече от преди.
Аз със 4 кутий гейнер на Нутрим Супер масс гейн качих само 1 кило ама сигурно е защото лъжат в съдаржанието както четох в една тема и повече на Нутрим,Биогейм и разни такива български “чудеса”няма да взимам.Мисля и аз да си взема такъв креатин де.

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13718&highlight=optimum

31.03.06
02:14

[quote author=“vladimir.nikolov”]Не искам да ви разочаровам - но ако качите повече от около 700 гр на месец - със сигурност останалото не е мускулна маса...

Това би трябвало да си го сложа като подпис...

[quote author=“vladimir.nikolov”][quote author=“vladimir.nikolov”]Не искам да ви разочаровам - но ако качите повече от около 700 гр на месец - със сигурност останалото не е мускулна маса...

Това би трябвало да си го сложа като подпис...

СПАМ:
Хах. Аз пък мисля да си сложа нещо от рода на: ами пии го по 5грама след тренировка с нещо сладко, пиеш 1 месец, почиваш...

Какво ще кажеш  :lol:

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1