Промени ли ви фитнеса?

30.01.06
22:38

Аз лично не мисля че съм се променил, (не че съм постигнал много досега де  :lol:  ) ама много се дразня като някъф тренира от 2 седмици и ми се прави на интересен  :roll:

Мисля, че анкетата е насочена повече към новобранците в боди-билдинга

Добавих Да към по добро защото липсва надявам се си съгласен
DJGorgio-Astor

От тренировките добивам самочувствие, в добрия смисъл!, и ми е по-лесно да общувам .. някак си съм по освободен. Мразя тези дето се перчат и се радвам, че категорично не съм от тях  :D

30.01.06
22:53

освен физически, ме промени и така:
-вече мн обичам да си показвам тялото
-нося по тясни дрехи

30.01.06
23:27

Да към по добро - мисля че всеки сериозно занимаващ се ще го забележи

®off™ Ninja

30.01.06
23:45

Разбира се- към по добро;)

31.01.06
00:44

към по добро

MI

31.01.06
08:15

[quote author=”®off™”]Разбира се- към по добро;)

31.01.06
11:15

към много по-добро!

31.01.06
11:54

Мен определено ме промени изоснови!Целият ми мироглед се промени тотално :)Аз мисля,че промяната е  към по-добро . Донякъде обаче е и въпрос на гледна точка,защото хората които игнорирам(има и такива за съжаление ),за да имам време за тренировки не са много очаровани :)

31.01.06
12:24

И аз смятам, че ме промени - не толкова физически(нямам много опит и не съм много сериозен), но психиката ми се промени много! Самочувствие, енергия( преди имах чуство, че ще заспя докато ходя)... фитнеса е перфектния спорт(любителския - поне за мен)

31.01.06
12:37

Към по-добро. :wink:

31.01.06
14:53

Като се замисля и аз в известна степен се промених към по-добро. В отговорите нямаше
това като отговор, защото не се замислих достатъчно. Преди да започна да спортувам не се
държах лошо с хората. Сега дори колкото и странно да звучи повече се държа с тях като
с равен а не като преди - всеки е нещо повече от мен! Станах по общителен и въобще

[quote author=“tigra”] Целият ми мироглед се промени

:)

31.01.06
15:28

При мен много ми дигна самочувствието, но не съм станал някакъв отворко...Много добре се чувствам физически и психически като цяло.

FI

31.01.06
17:03

17% са дали мнение кам лошо и аз сам един от тях :lol:

31.01.06
17:08

[quote author=“firemanair”]17% са дали мнение кам лошо и аз сам един от тях :lol:

а защо?

31.01.06
17:12

Тези с отговор: Да, към по лошо , не знам как са го направили това...според мене само от зобове може да си сасипеш здравето и да съжеляваш за фитнеса после...

31.01.06
18:40

Разбирасе че към по добро :wink:  8)

morphey

31.01.06
22:53

Здрав дух в здраво тяло!!! Какво повече да кажа? :lol:
Фитнеса ми даде дисциплина сила увереност и удовлетворение и хъс за живот.

zweio

31.01.06
23:44

Промени ме напълно като човек. Бях затворен. Даде ми самочувствие  :D

01.02.06
19:07

100% към по-добро  :wink:

01.02.06
20:37

[quote author=“manson”]От тренировките добивам самочувствие, в добрия смисъл!, и ми е по-лесно да общувам .. някак си съм по освободен. Мразя тези дето се перчат и се радвам, че категорично не съм от тях  :D

И при мен е така :wink:
промени ми се отношението към много неща.Научих се на дисциплина.Не е и за потценяване факта че и тялото ми се променя към по-добро всеки изминал ден.

03.02.06
18:27

Всъщност освен, че се чувствам добре, има резултати, се чувствам по-свеж и релаксирал и изобщо чувстам се по-добре.

largozol

03.02.06
20:32

Мене май към по-лошо ...

[quote author=“zwei0”]Промени ме напълно като човек. Бях затворен. Даде ми самочувствие  :D

Станах малко кофти характер  :roll:

03.02.06
23:00

Мразя тези дето се перчат и се радвам, че категорично не съм от тях

Абсолютно съм съгласен с теб!!!

Усещането че растеш, че си направил добра тренировка и си се напомпал... Нямат равни!!! Лично мен ме промени към по-добро. Станах по-дисциплиниран, по-волеви, а и тялото... Абе Пичове както и да си го кажем това е Уважение към самите нас защото телата са си наши!!!

03.02.06
23:09

[quote author=“M16”]

Усещането че растеш, че си направил добра тренировка и си се напомпал... Нямат равни!!! Лично мен ме промени към по-добро. Станах по-дисциплиниран, по-волеви, а и тялото... Абе Пичове както и да си го кажем това е Уважение към самите нас защото телата са си наши!!!

Именно
Не мога да ги разбера “перчещите се” , нищо не са разбрали от спорта значи
Все едно да тръгна и да пребия всички около мен че съм по силен от тях, и съм нещо повече..... глупава логика

^Vlastelina^

03.02.06
23:57

Към много по-добро  :)

05.02.06
21:50

Определено към по-добро.
Ако не се бях хванал с фитнеса никога нямаше да събера кураж да спра цигарите. Освен това ми е приятно да ходя и въпреки, че още няма кой знае какви резултати се чувствам прекрасно. А и това е едно от малкото странични неща с които някога съм бил сериозен..

05.02.06
22:25

[quote author=“M16”]

Евала. Тялото е всичко, което имаме трябва да се грижим за него
по-здрави

07.02.06
12:32

освен положителните аспекти, които изброихте по-горе, развих и  сякаш отрицателна черта. не мога да търпя хората около мен, които се тъпчат с боклуци, става ми гадно като ги гледам, и се старая да избягвам да съм в допир с тях, поне докато се наядат.

16.02.06
18:36

Да,определено доста ме промени.Преди пушех по кутия,сега мразя цигари.Не ми пукаше каква е фигурата ми(нали си е моя),сега постоянно си намирам недостатъци(естествено и си се кефя).Покачи ми се самочуствието(и съм по-суетен),почнах да се храня качествено.Най вацното е,че си намерих цел в живота и я следвам.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1