тренировка ръце

03.02.06
01:06

искам да питам нещо. :) абе как мислите щот ас все още съм си новобранец. може ли тренировката ми за ръце да има ефект дълго време. преди ги тренирах с гърди-имаши ифект за около 3-4 месеца 4-5см. после(поне аз така го усетих) спряха за около един месец и аз веднага смених тренироката. сега правя отделен ден само ръце: бицепс, трицепс и предмишншца. чух че се ньпомпват добре така и тва е факт но дали това ще подължи дълго...
стаж-6 месеца
9-10- см разлика и стрии ми излязоха:)
3упр. за трица
3 за бица
и 2 за предмишница

03.02.06
02:25

На мене ми растът по-добре ръцете когато права бицепс и трицепс в отделни тренировки.Примерно права трицепса с гръб и гърдите с бицепс и така получавам по-голям ефект.

05.02.06
01:04

9-10 см разстеж в ръцето е многоо .. ако е така не виждам кво се оплакваш  :wink:

BR

07.02.06
03:10

:shock:
9-10см при 6 мес стаж.трябва да си взел няква химия брато.ако не-икам и аз така.
на мен лично наи-много ми допада три. и би. в един ден,но го правя и другия вариант-три. с гръб и би. гърди,когато нямам пари за 5 тренировки в седмицата, а само за 2

17.02.06
20:15

Ми ти си супер бе.Аз за 5 месеца имам по 5 милиметра на всяка ръка(което пак си е добре,щото свалих кила).

17.02.06
20:56

Май беше от типа “самореклама” поста, виждам че автора на темата не е писал след това

MO

17.02.06
22:46

Аз откакто съм започнал да тренирам (почти 2 години)съм качил от 27 на 37 ръцете това са две години!
Пич нещо ни ти вярвам за 1/4 от тва време да си ги качил.....
И какви са ти силовите постижения
сигурно това е поредното ЯКО-чифтокопитно :wink:
Абе хора кой започва с 3 упражнения за Бицепс и 3 за Трицепс и 2 за Предмишница АЗ С 2 ГОДИНИ стаж прева по 2 за Бицепс и Трицепс и 1 за предмишница и пак имам мускулна треска :!:
Това момче ако прави с повече от 40-50% от макса или претренира зверски или се зоби като ляховец (има едни слухове за тия от едно село Ляхово )тука в Pz са много известни)
Въпрос към пича с 10-те санта колко кила качи оттогава и на колко гходинки си ?

18.02.06
18:23

охххх самореклама и къв беше там ония град ми кво да ти кажа на 16 съм и съм качил около 6 кила не са мн но за моята възраст не са зле.....колкот до зоба дори и добавки не пия въпреки че съм се замислил по въпроса......а и да питам има ли някакво ефективно лечение на стрии или просто да не им обръщам мн внимание ааа или нещо което поне да ги спира да не излизат още....:) /

MO

18.02.06
21:04

[quote author=“Lucifer_”]охххх самореклама и къв беше там ония град ми кво да ти кажа на 16 съм и съм качил около 6 кила не са мн но за моята възраст не са зле.....колкот до зоба дори и добавки не пия въпреки че съм се замислил по въпроса......а и да питам има ли някакво ефективно лечение на стрии или просто да не им обръщам мн внимание ааа или нещо което поне да ги спира да не излизат още....:) /

Не мога да повярвам 10 сантиметра за 6 месеца това са това са 5 см за 3 месеца тъкмо 2.5 за 1.5 месеца -На всеки 10 дена по 0,5см Удивително
Каква диета използваш?И по колко часа спиш?
Кажи колко килограма си бил и колко си станал с тия 6 отгоре....
Всеки знае че стиите се получават от рязко качване или сваляне на кг. но на теб не стрии трябва да ти излезе ми направо червен вятър (това беше шега но не му вярвам на момчето)
И при възможност пусни ч снимка да те видя.

ZW

18.02.06
21:39

Айде стига толкова. Объркал се е. Всеки, след като тренира известно време и се гледа в огледалото, и си мисли, а преди колко слаб бях, 27 ръце и така нататък. А всъщност много малко хора стартират с 27 ръце.
А до Lucifer_ :
Може да си безкрайно щастлив ако качваш по 0.5 см на 2 месеца. Няма от какво да се оплакваш.

MO

18.02.06
22:06

[quote author=“zwei0”]Айде стига толкова. Объркал се е. Всеки, след като тренира известно време и се гледа в огледалото, и си мисли, а преди колко слаб бях, 27 ръце и така нататък. А всъщност много малко хора стартират с 27 ръце.
А до Lucifer_ :
Може да си безкрайно щастлив ако качваш по 0.5 см на 2 месеца. Няма от какво да се оплакваш.

ОК няма да се заяждам ама всеки знае че това е глупост.И аз започнах от 27 но отначало я мерех и не се изхварлях че качвам по 10см
П С 10см6месеца означава 20см на година след 2 години тренировки ще си с 60-7- ръка да знаеш
Измислих нова тема вместо 50.5 на 17 години 65 на 16години какво ще кажете?

18.02.06
23:34

яка тема става харесва ми. пък кой знае може. начи преди бях 72 кила ся 78. ръка 30 но ся май щи дам храна пак да се заяждаш шот ся ръката ми е 40,5. мерси се пак за съвета за стриите мисля че по лесно ше се справя със онова червеното отколкото с тях но ....тва е др въпрос.........(междудругото се майтапя да не земеш ся да се заяждаш за нещо др. или нещо такова) аз имам приятели които имат и по сериозни резултати от типа 8см за 4 месеца .....бе кво ли ти говоря не те лъжа има хора които лесно дигат на нещо си там кво да правя генче ...... първият ми инструктур казваше че мускули се правят кат папкаш и спинкаи така ги правя и аз ........ е чел съм тук там кво и как кога да ям ма мн мн не го спазвам.....аре/

19.02.06
09:08

Може би, не чак да е невъзможно..Аз тренирам точно от година и двайсет дена, започнах с 28см ръка,  сега съм с 39см, студена. И само като се замисля какви грешки съм правил в началото...А и на 33, едва ли имам метаболизма и тестостерона на 16 годишно момче. Всеки има летящ старт, зора е от там на сетне. Та, с качествена тренироввка и режим, може да ги има тези резултати,  що му се нахвърляте веднага, че е зобил, или че се хвали?

MO

19.02.06
10:12

Абе аз не искам да се заяждам все пак всеки има право на мнение пък и те провокирах да ми отговориш.Ако верно си ги качил чисто е много добе (меко казано)аз това за гена -от всички мой познати (доста )които се занимават с фитнес има само едно момче дето според мен е с добър ген-15 годишен 185 98кг -43ръка и дига 120 3пъти на лег-
НЕО-ти наистина нямаш метаболизма на 16 годишно момче.....и това е много по-добре за теб Кои дига повече 16 год-70кг или 35годишен 70кг
Преди 1 седмица видях един в фитнес-а с 35 ръка на 30-35 години да прави 12 повторения от лег с щанга 135кг :!:
Lucifer_ ще кажеш ли колко колограма дигаш и колко си качил не само ръцете-Кажи си всички мерки преди  да започнеш и сега за да сравня (интересно ми е)

19.02.06
10:34

Не, изобщо не твърдя, че е чисто, все пак сме в края на зимата, но и не съм много мазен. Мисълта ми беше, че се дръпва много бързо в началото. До лятото бях с 36см ръка, започнах да бягам сутрин и за два месеца загубих 1 см и бях с 35см, а сега съм едва с 39см. Хем в началото се нахвърлих с огромен ентусиазъм и съм претренирал здраво с `нам колко си серии. Така, че изобщо не е уместна логиката 10см за 6мес = 20см за година = 40 см за две.

MU

19.02.06
11:48

Ами аз тренирам от месец и малко и ръката ми е пораснала с 2см. на 15 години съм,така че може и да е вазможно за 6месеца 10см.

19.02.06
13:54

хммм така так ми значи то мерките ми останалите не съм га следил съвсем от начало но поне сегашните мога да ти дам. значи първо краката бедрата ми не са мн големи(тренирам ги от 2-3 месеца с не повече от 3см разлика) сега са 63 мисля, поне според мен прасците ми са по добре те са 45. на гръб не съм мн добре 107-8. талия нз къде се мери :) предмишницата не ми е зле ся щи я измера :) ми тука май май пак ше има коментари шот тя е 37. ми тва е мисля че съм писал че съм 180 и поне според мен ми липсва маса още 10тина кила искам не повече. а от лежанка не съм като вашите приятели - 5х90 не съм пробвал повече шот и тва е от скоро.....

19.02.06
13:57

а тва за смешните прогнози 10 за година и 20 за две всички знаим че не става. тая ръка мн ясно че скоро ше спре да расте така. пък и аз тръгнах на фитнес шот играя тенис и си имах чифт ръце с 2-3 см разлика сега са 2 но поне съотношението 2 на 30 и 40 не е еднакво

MO

19.02.06
17:25

[quote author=“Lucifer_”]а тва за смешните прогнози 10 за година и 20 за две всички знаим че не става. тая ръка мн ясно че скоро ше спре да расте така. пък и аз тръгнах на фитнес шот играя тенис и си имах чифт ръце с 2-3 см разлика сега са 2 но поне съотношението 2 на 30 и 40 не е еднакво

Жалко че не си усетил закачливия тон (определено ми е ясно че няма да качваш по20 см на година :wink: )иначе краката са добре предмишницата също ама гръдния кош нещо?107-8-потренирай повече за гърди0а пък 90 5 пъти е много добре.Искам да те питам правил ли си опит за 100 1 път защото ио аз дигам 90 3-4-5 пъти ама 100 не съм пробвал.......засега де :wink:

19.02.06
18:29

нене съм аз обикновенно не решавам нещата преди да вляза в залата. всичко става от самосебе си ако усетя че мога ше ги пробвам но май май още ми е рано. което не ми пречи да пробвам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1