Заповядайте в новия фен сайт на Христомир Христов

Най-накрая! Пускаме фен сайта, пък със времето ще го допълваме. В тази тема пускайте коментари и препоръки по дизайна, кода или сайта като цяло. В тази тема пускайте материали и помогнете за допълване на информацията и съдържанието (скрит апел към Питона:)).

Сайтът е готов благодарение на моя милост, xaoc и съдействието на dimitar.mihaylov. Моля за аплодисменти ;)

http://hristomir.bb-team.org/

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

05.02.06
19:10

[quote author=“manson”]

Сайтът е готов благодарение на моя милост, xaoc и съдействието на dimitar.mihaylov. Моля за аплодисменти ;)

Браво супер е :wink:  !!!
Евала и на тримата  :wink:

А като го напълните с материали , е тогава ще е резачка  :twisted:  :wink:
БРАВО :!:  :wink:  8)

05.02.06
19:17

браво момчета!Христомир напълно го заслужава!Като за начало сайта ми харесва но се надявам постоянно да се разраства с интересни факти за Ицо,интервюта,много снимки и всичко за най-добрия ни културист.Браво за осъществената ви мечта(която и аз споделям)със създаването на сайта

05.02.06
19:17

Може да сложите някакво изображение на началната страница. Така е много пусто :)

05.02.06
19:23

Добре си се справил manson , малко е постно , но разбирам че е ВЕТА версия още и има много , много работа още

zweio

05.02.06
20:33

Хвала

®off™ Ninja

05.02.06
22:37

Сайта е хубаво направен( харесва ми как е направен- изчистен, а не преливащ от разни менюта). Сега остава само да се напълни с информация.  :wink:

06.02.06
04:21

Браво, добра работа ,  евала за старанието и работата момчета !!!

SI

06.02.06
04:46

Браво на дизайнера и програмиста !  :D Харесва ми !

shadow_

06.02.06
11:33

Браво як е сайта.Може би трябват само още малко снимки но знам че това е въпрос на време.БРАВО!!! Състезател като Христомир наистина го заслужава :)

06.02.06
13:36

Продължавайте в същия дух!!!

07.02.06
00:57

Сайта е много добре направен!Браво!

Много скоро и галерията ще пусна .. само да намеря време.

Галерията е готова. Ако не я виждате натиснете F5 или “Refresh”. Повтарям: ако някой има материали - ЛС или тук в темата  :P

08.02.06
20:59

!!! БРАВО !!!

И с този надпис  “Made is BG”  е много яко.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1