05.02.06
23:36
Така, дойде и моето време да постна проблем :wink: и се надявам да получа адекватен съвет от хората тук, които имат повече опит от мен.
Значи проблема ми е следния... лятото миналата година ръцете ми бяха много големи на фона на тялото и аз предприех съответните мерки като си направих програма, с която акцентирах върху покачване на маса в рамо, гърди, гръб и трапец и постигане на релеф при ръцете. Аз от 2 години и нещо вече не се гледам в огледалото често, но скоро забелязах, че ръцете ми почти ги няма на фона на останалото, качих много маса на другите места обаче ръцете много изостанаха въпреки, че се нацепиха и имам релеф. Та както се сещате искам да настигна с ръцете и това което сега предприех е да намаля упражненията и сериите за бицепс, но искам да чуя и вашето мнение по въпроса... :D
Сега за бицепс правя само повдигане от стоеж с прав лост 2 серии до отказ и същото само че с надхват. Трицепса ми е доста напред така, че при него няма да променям нищо. :D
06.02.06
09:40
надхвадът ти е само предмишница.При мен това упражнение изобщо не ми влияе на бицепса, не знам при теб как е ?
пробвай така базово загрявка, 3-4 серии щанга от стоеж, 3 серии 10 повт. концентрирано с дъмбел!
06.02.06
09:54
Може нещо аз да не го правя както трябва ама мен си ме удря в бицепса и то по цялата му дължина... :)
А тия 3-4 серии до отказ ли трябва да са защото аз всичко правя до отказ обаче някой ми казват, че не е правилно и че само последната трябва да бъде до отказ?
06.02.06
10:04
[quote author=“noble”]Може нещо аз да не го правя както трябва ама мен си ме удря в бицепса и то по цялата му дължина... :)
А тия 3-4 серии до отказ ли трябва да са защото аз всичко правя до отказ обаче някой ми казват, че не е правилно и че само последната трябва да бъде до отказ?
при всяко упр. последната серия може да е до отказ.
06.02.06
11:36
Не мислиш ли че 1 упр. е много малко за бицепс.Увеличи ги поне на 2-3.
ПО ЗДРАВИ