Какво да ям докато съм на училище ?

06.02.06
20:33

Здравейте!:)Искам да ви попитам какво да си хапвам докато съм на училище(13-19ч.)Някакъв плод...портокал,ябълки.Я ме посъветвайте нещо  :idea:  :)

Пиши с нормален шрифт !!!!
DJGorgio-Astor

LO

06.02.06
20:46

Хмм ... много странно ... май пак ще трябва да вадя торбата с боба и да фръгам, извинявам се за махаленския ми речник ...

Приятел ... откъде ние може да знаем кво да ядеш докато си на училище, при положение, че не се обосноваваш? На диета за орелефяване ли си? НВД? Трупаш маса ли?? ... Или просто ей така да си почешаш езика, хъмм .. ръцете ... уточни моля ти се за да можем аз(ние) да те посъветваме като разберем малко повече за каква цел е въпроса ти ...

06.02.06
20:57

[quote author=“Lord_Bane”]Хмм ... много странно ... май пак ще трябва да вадя торбата с боба и да фръгам, извинявам се за махаленския ми речник ...

Приятел ... откъде ние може да знаем кво да ядеш докато си на училище, при положение, че не се обосноваваш? На диета за орелефяване ли си? НВД? Трупаш маса ли?? ... Или просто ей така да си почешаш езика, хъмм .. ръцете ... уточни моля ти се за да можем аз(ние) да те посъветваме като разберем малко повече за каква цел е въпроса ти ...

Ми нещо като НВД се опитвам да спазвам...:)

06.02.06
22:00

Същия въпрос го бях задал на Недик,като му бях звъннал в предаването и той ми каза.Има 2 варианта.
А 1-вия е следния:Да си носиш от вас картофите,ориза,пил.пържоли и там ако ше пииш некав белтъчен протеин.
2-ри вариант:Нещо което да не е тестяно мазно и много солено и да не е много голямо.Аз кат са на даскало ям некви мизерни бисквити и изпивам 3-4 л. вода.
Обаче скоро ше си взема протеин и ше си сръбвам на даскало.

KO

07.02.06
05:33

Ако искаш може да пробваш да заместиш яденето в училише с протеинов бар, вместо да мъкнеш шейкове.

07.02.06
11:04

Аз съм го пробвал това нещо и повярвай ми поне 4-5 бара трябва да изяде за да задоволи глада си малко.С барове не става.

07.02.06
11:14

наистина сложен проблем. ако масираш и въглехидратите не те притесняват много - носи си сандвич с пълнозърнест хляб (или Бонус) и да кажем пилешко или соев кашкавал. при орелефяване е трудничко обаче. можеш да кажем да изпиеш едно кисело мляко, то ще те засити (можеш и да му добавиш малко протеин, но слабичко, защото в едно кисело мляко има 15гр. протеин и остават 25 до максималните усвоими 40 ;) ). зависи и коя смяна си - ако си първа, в тази част на деня принципно се приемат въглехидратите, което те улеснява. ако си втора, това е времето за протеини, така че тука става сложно. реши какви резултати искаш, какво си готов да дадеш от себе си и ще намериш начин ;)

07.02.06
11:55

А да кажм някакви плодове...портокали,ябълки...иначе съм втора смяна :idea:

DJGorgio-Astor

KO

07.02.06
22:04

[quote author=“SteeL”]Аз съм го пробвал това нещо и повярвай ми поне 4-5 бара трябва да изяде за да задоволи глада си малко.С барове не става.

Зависи за какви протеинови барове си говорим ако е за такива каквито аз си мисля не мисля че можеш да изядеш повече от 2.

07.02.06
22:17

[quote author=“driushi”]Здравейте!:)Искам да ви попитам какво да си хапвам докато съм на училище(13-19ч.)Някакъв плод...портокал,ябълки.Я ме посъветвайте нещо  :idea:  :)

DJGorgio-Astor

Протейните на прах са точно за това. Когато човек няма финасова, физическа или някаква друга възможност да си готви и носи храната, до някъде другаде.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1