креатин/мнения

09.02.06
08:40

Не искам да права реклама , един приятел ми препоръча едно клеатиче  на ES - POWER FOOD .искам да питам да ли някой друг го е зимал и доволен ли е , се пак проверката е виша форма на доверие 
п.п :  100гр - 11 лева

За първи път го креатина на тази фирма чувам този аз те съветвам да си вземеш Ultimate ili Optimum и на двете фирми креатина е от Creapure и е доста добър особено на Ultimate гарантирам 100% за него няма да имаш никакви проблеми и ще имаш доста добри резултати и не задържа почти никаква вода.

11.02.06
20:20

И тоя на Оптимум е отличен от как се помня се от него пия!

12.02.06
11:36

и аз знам ча на оптумум креатина е добър, ама един приятел ми го препоръча и каза че е доволен. Се пак няма да го изхвърля исках да знам дали някоъ друг е пил от него .
П.П. - то е малко 100гр , ве4е трябва да се 60гр.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1