10.02.06
22:19
Значи свялам по 3,5 килограма седмично, висок съм 1,75 80 кг 2 седмици съм на НВД... Нямам възможност да ям по 16 пъти на ден затова сутрин ям по , грейпфпут, 15 мин по късно половин кофа кис мляко с 3 ,4 лъжици мюсли после обядвам към 2 часа с някакви прости въглехидрати и белтъчини към 600 калории и вечерта муам само белтъчини, обикновено само месо и белтък на яйца, риба тоне такива... Притеснява ме, че свалям повече ММ отколкото лой... основателно ли е притеснението ми и как да се коригирам... БТВ меря се с шивашки метър и мерките ми не са паднали!
Ми храни са повече.Поне едни солети можеш да си купиш на вънка.А и също така си вземи некав млечно яйчен протеин.И ако ти са струват много едни солети то тогава пий по 2-3 на ден протеинов шейк.
мисля че сваляш повече течности за тва толко бързо сваляш.ако топеше само мазнини немаше да са 3.5 кг на седмица
Glutamin след тренировка и преди лягане дали е удачен в неговия случай ?
Не се предпоръчва.Бях гледал едно предаване Недик и той каза че не е хубаво,но така и не обясни защо не е хубаво.Личното ми мнение е да пробва.А пак каквото стане.
11.02.06
18:07
Абе Христомир Христов взема глутамин по време на НВД , също и аминокиселини с разклонена верига , по-време на състезателен период. Мислел съм и аз да взимам тези медикаменти. Възможно е да свалям много вода , защото забравям да пия течности. Ще се опитам да се коригирам , ще видя как ще свалям и ще ви пиша пак.
Моля за още коментари по темата , благодаря предврарително!