НЕВЕРОЯТНО Начало

MO

11.02.06
10:47

Сигурен съм ,че аз съм направил най-големия фалстарт от всички във форума.Преди 2 години започнах да се занимавам сериозно с фитнес НО по доста странна система 5 дена в седмицата :evil: Тогава не разбирах нищо (някой неща не се променят :wink: )и послушах един химик дето тренираше по нея (ама той забравил да спомене че се зоби и че се възстановява по-бързо)Тренирах
1 ден Гърди Бицепс -по 7 упражнения за Гърди и по 5 за Бицепс
2 Гръб и Трицепс по 5 за Гръб и по 5 упр. за Трицепс
3 Крака и рамо -Крака 5 Рамо -4
4 ден почивка и ПАК НАНОВО :roll:
и така 6 месеца бях станал 60 кила (а и ходех да тичам!!! след тренировка)После реших да почна 5 дневен сплит и потрегна малко Качих 3-4 килца :oops:
Сега след 1.5 години ‘’тренировки’‘започнах една нова система 4 дни
Понеделник Гърди Предно Средно рамо Корем
Вторник Гръб Задно рамо Трапец
Четвъртък Крака (Корем)
Петък Ръце
За 5 месеца качих около 10 килограма сега съм 82-3 и се чувствам доста по добре
Пиша тези неща за да ви напомня че не трябва да се доверявате на всеки срешнат (както аз направих) лятото съм решил даже да тренирам 3-дневен слит (+ малко бокс както преди)   
И ако може някои да ми каже за релеф да прева
1 10-12 повторения в серия или +1 упражнение? Аз съм чувал и за 2-та варианта

11.02.06
10:54

По тази първата програма съм тренирал няколко месеца(с по-малко упражнения и повторения де) и имаше стахотен резултат при мене :idea:

11.02.06
11:21

[quote author=“elemeNt”]По тази първата програма съм тренирал няколко месеца(с по-малко упражнения и повторения де) и имаше стахотен резултат при мене :idea:

е ма 7 упражнения за гърди и 5 за бицепс са си чисто претрениране

11.02.06
11:38

[quote author=“FedEx”][quote author=“elemeNt”]По тази първата програма съм тренирал няколко месеца(с по-малко упражнения и повторения де) и имаше стахотен резултат при мене :idea: е ма 7 упражнения за гърди и 5 за бицепс са си чисто претрениране

Изрично споменах, че съм правил с по-малко упражнения и серии!!

12.02.06
17:31

Незнам, може би при всеки е индивидуално. Брат ми тренираше по една ултра мега изродска програма. Всеки ден, 10x10 кофички, 10x10 набирания, 10x10 лицеви опори, 10x10 всякакви други опражнение, гръб, крака и каквото се сетите, това всичкото в един ден, без почивка, и на следващия ден пак същото. Също правеше 10x100 за корем всеки ден. Може би година и половина е тренирал така, има гърди, има супер плочки, и невероятен релеф.

12.02.06
23:55

Типичен пример за начинаещ който мисли че е повече = повече маса, програмите за начинаещ не са за него, необикновен е
Радвам се че си се усетил макар и късно
Ще взема да направя темата важна за начинаещите да се образоват малко

MO

13.02.06
15:03

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Типичен пример за начинаещ който мисли че е повече = повече маса, програмите за начинаещ не са за него, необикновен е

Да усетих се ама доста късно някъде 6 месеца съм тренирал я тренирал тая първата  система.Според тебе има ли някакви последствия (освен че по едн време бях станал бая релефеф  -ама то 60 кила човек дебел ен може да бъде :P .Смисал дали е имало някакви негативни последици за  организма (ОСВЕН че се чудех защо не ми растът ръцете :evil:  Както и да е.тази моя простащина и несъобразителност трябва да е пример  за всеки начинаещ че не всеки има перфектните гени и може да започне да блуска по 6 пъти в седмицата.
П. С. Общо взето ми е интересно дали е имало негативно последици и ако е да -каква следа ще оставят те за по-нататъчното ми развитие?

13.02.06
22:18

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Типичен пример за начинаещ който мисли че е повече = повече маса, програмите за начинаещ не са за него, необикновен е

Съгласен съм с теб, повечето начинаещи мислят че колкото повече тренират толкова повече мускули ще имат. Но нещата са коренно различни, не трябва да тренираш много за да не ти се спекат мускулите, все пак трябва и почивка.

13.02.06
22:21

[quote author=“man”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Типичен пример за начинаещ който мисли че е повече = повече маса, програмите за начинаещ не са за него, необикновен е

Съгласен съм с теб, повечето начинаещи мислят че колкото повече тренират толкова повече мускули ще имат. Но нещата са коренно различни, не трябва да тренираш много за да не ти се спекат мускулите, все пак трябва и почивка.

А аз какво съм написал ???
morphey не се бой

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1