Моята среща с Ronnie Coleman!

Прескочи до:

А, той още 2005 трябваше да я загуби тая титла, ама парите поръчват музиката. Коя е тази фирма, да не би за BSN да става дума?

П.П. Новото му Бетли си е баш от сделката с BSN Supplements.

18.02.06
15:18

[quote author=“manson”]А, той още 2005 трябваше да я загуби тая титла, ама парите поръчват музиката. Коя е тази фирма, да не би за BSN да става дума?

П.П. Новото му Бетли си е баш от сделката с BSN Supplements.

Той договора му не беше ли с BSN преди около година? В смисъл той с Уидър още тогава изтече мисля, за 1 г беше с BSN, сега не знам!

19.02.06
19:22

пич не съм влизал от доста във форума и сега прочетох какво си изживял.завиждам ти!

20.02.06
11:09

[quote author=”Петко К”][quote author=“manson”][quote author=”Петко К”][quote author=“manson”]Тя мускулната памет се отнася повече до силата от колкото до размера.

Баш и за размера си се отнася. Имал ли си веднъж някакви размери, после винаги ще си ги върнеш лесно.

Интересно .. не знаех  :oops:  А имаш ли представа колко трае тази памет - до колко време от “големия период”?

Ами за две години със сигурност не изчезва  :lol:
Зависи колко си тренирал преди това, т.е, колко ти е стажа.
През 2002 почнах да тренирам след 2 години пълно прекъсване (нямах нито една тренировка за това време), и все още можех да направя серия на 80 кг от лег. След няколко месеца, без напъване (т.е., с редки тренировки и без режим на хранене) си правех на предишните 110 кг, а размерите ми даже бяха по - големи от преди.
Същото беше и след като излязох от казармата - тогава даже качих по - бързо. Имах година и нещо стаж преди това, и година прекъсване (всъщност, за цялата година имах 4 тренировки с щанги, и 5 - 6 на лостове, ама си беше прекъсване все пак). Влязох 73 кг, излязох 76. Уволних се есента, зимата вече бях 80 кг. и вдигах повече от преди.
Като цяло, колкото повече време си тренирал, толкова по - силна и дълга е тази памет и толкова по - бързо и лесно си връщаш формата.

това за бързото възстановяване на муск.маса е така, стига човек да е тренирал изцяло натурално. Каченото с химия не може да се възстанови по никакъв начин, освен с химия.
Специално за Рони съм сигурен, че при него не може да има и 1 милиметър натурален растеж, но какво да се прави  :)

21.02.06
22:12

Браво на Хеави Дути,  доста си се постарал и снимките постна  евала !!!  И аз съм фен на Рони Колман как да не си му,тои изглежда много разбран човек и е наи здравия !!!

HR

23.02.06
03:52

Ебати якото. Много добро изживяване. Рони е поспаднал малко, но пак си е просто умопомрачително огромен. Трапецът му е невероятен. Вижте как му седи фланелката само:)

Don_Anton

06.03.06
22:10

благодаря за това че сподели преживяването си с нас :) една от малкото теми напоследък във форума която заслужава да постна нещо :)

06.03.06
22:26

[quote author=“HomeBoy Recz”]Ебати якото. Много добро изживяване. Рони е поспаднал малко, но пак си е просто умопомрачително огромен. Трапецът му е невероятен. Вижте как му седи фланелката само:)

На филма On The Road видя ли трапеца му за какво става въпрос....е то да му беше само това голямо ;)
ае мерси за снимките и статията интересно преживяване дано повече хора да имат твоя късмет.

03.10.06
01:14

Ти хубаво си го видял,но пред камерите е едно.Аз си писах с Рони и хич не останах доволен(освен,че ми отговори).Питам го разни неща той нищо не отговаря.Примерно питах го спазва ли диета и той вика не,което не е вярно,защото ако не спазваше щеше да яде всякакви боклуци.Още нещо го бях питал и той пак не отговори.Сега верно,че не е длъжен,ама 1 ред да напише за феновете си,ама айде да е жив и здрав.

Давай снимки. Момчетат казаха всичко останало.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1