Протеинови барове.............?

energymax

13.02.06
21:19

Ползвате ли протейнови барове и какви на коя фирма?

аз лично доста често си зимам отна4ало си взимах на Нутрим тоя суроватъ4ния бар. После осъзнах 4е е по на далавера да си зимам на Univursal Animal Snak които е комбинация от суроватъ4ен протеин, соев и мле4но яи4ен и 40г бавни въглегидрати грамажа на протеина не си го спомням то4но но все пак тва на Univursal Animal Snak-a e 3.00лв а на Нутрим са по 2.40лв направи си сметка кое по си заслужава за 0.60 стотинки пове4е си взимаш Univursal за мен това е по изгодно нека и другите да кажат.

3 лева за вафла? По-добре 75 ст. за Корни  :wink:

energymax

13.02.06
22:10

[quote author=“RejiMillar”]аз лично доста често си зимам отна4ало си взимах на Нутрим тоя суроватъ4ния бар. После осъзнах 4е е по на далавера да си зимам на Univursal Animal Snak които е комбинация от суроватъ4ен протеин, соев и мле4но яи4ен и 40г бавни въглегидрати грамажа на протеина не си го спомням то4но но все пак тва на Univursal Animal Snak-a e 3.00лв а на Нутрим са по 2.40лв направи си сметка кое по си заслужава за 0.60 стотинки пове4е си взимаш Univursal за мен това е по изгодно нека и другите да кажат.

аз също се колебаех м/у тях,а новите на Нутрим те са по 2лв?
Някой ползвал ли е други барове?

[quote author=“manson”]3 лева за вафла? По-добре 75 ст. за Корни  :wink:

недей да сравняваш вафличките с протеиновите барове! :lol:

Sportex

13.02.06
22:12

Дайте съдържанието на един бар. Не е ли по-евтино да си разбиеш протеинче на прах?!

energymax

13.02.06
22:22

да ама един сандвич е 2лв-вътре пържени картофи,домати,краставици,зеле и малко месо!Мисля че е по калорично и с по-малко протеин!
А дали е по-скъпо от това  да си вземеш протеин,по-скъпо е,но в случея не ме интересува това сравнение!

13.02.06
22:25

За 2-3 лева си вземете шеик по добре

Естествено че е по добре да си вземеш един шаик, никои не ти използва протеиновите барове за след трен. треа да си доста зле ако си набавяш протеина от барове доста скъпо ще ти излезне. Протеиновите барове са когато ходиш на училище, работа и т.н. да изпозваш да направиш между яденетата едно с протеинов бар. така примерно вместо да хапваш 2 садвича(поне в моито даскало не ми остава нищо друго освен сандвич да си взема) си взимаш един сандвич и след 1-2 4аса взимаш протеиновото барче следващото ядене ще ти бъде когато се прибереш у вас. Лично на мен този вариан ми е много добър това го правя когато се заседявам пове4е на училище когато имам повече часове. Когато имам по малко часове права едно хубаво ядене преди даскало после по време на даскало един сандич(колкото да хапна нещо) и после като се прибера пак си ям като хората.

energymax

13.02.06
23:59

[quote author=“RejiMillar”]Естествено че е по добре да си вземеш един шаик, никои не ти използва протеиновите барове за след трен. треа да си доста зле ако си набавяш протеина от барове доста скъпо ще ти излезне. Протеиновите барове са когато ходиш на училище, работа и т.н. да изпозваш да направиш между яденетата едно с протеинов бар. така примерно вместо да хапваш 2 садвича(поне в моито даскало не ми остава нищо друго освен сандвич да си взема) си взимаш един сандвич и след 1-2 4аса взимаш протеиновото барче следващото ядене ще ти бъде когато се прибереш у вас. Лично на мен този вариан ми е много добър това го правя когато се заседявам пове4е на училище когато имам повече часове. Когато имам по малко часове права едно хубаво ядене преди даскало после по време на даскало един сандич(колкото да хапна нещо) и после като се прибера пак си ям като хората.


Това имах в предвид!!!Когато нямаш от каде да си набавиш храна!

14.02.06
01:08

Самият аз в повечето случай когато не мога да се храня си нося протеинов шейк.. не мисля че е по малко удобен от бара. Иначе барове съм ял на Юнивърсъл няколко пъти и доста вафли на оптимум съм изял - само че последните излизат малко скъпо... мисля че като ефект са добри, като вкус са малко нетрадиционни, но като хапнеш над 10 даже почват да ти харесват.. поне на мен де..

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1