WHEY 4000 WEIGHT GAINER : P&B Labs 1кг..

AL

14.02.06
12:54

Какво ще кажете за тоя продукт?Незнам вече кое е по-добре за мен сурватка или гейнер даите ми съвет?180 70 кила сам 34/5 бицепс...Тренрам при Христомир и тои ми каза че см с бърз метаболизъм и затова е по добре да си зема гейнара ама ме е страх вече да не се омазня много.Мерси предварително!По-Здрави

14.02.06
22:20

Без омазняване е трудно да качиш, щом си с бърз метаболизъм няма страшно, трябва обаче да ядеш много , много за да качиш нещо, за мазнините не бой се

AL

14.02.06
22:55

djgorgio-ASTOR ми и на мен така ми се струва много ям и много трудно качвам 72 кила сам.И да те питам каква е разликата между бърз и бавен метаболизъм и кой гейнар да земам.Като стана 80 кила тогава ли да спирам с гейнера и да почвам протеина?

15.02.06
19:02

Най общо казано трябва да приемаш много въглехидрати ,(естесвено и протеини) ,но наблегни на въглехидратите.Даже и прости приемай при теб ще са полезни

21.02.06
20:02

djgorgio-ASTOR ми и на мен така ми се струва много ям и много трудно качвам 72 кила сам.И да те питам каква е разликата между бърз и бавен метаболизъм и кой гейнар да земам.Като стана 80 кила тогава ли да спирам с гейнера и да почвам протеина?

Най-общо казано хората с бърз метаболизъм нямат проблем с омазняването,трудно качват,лесно чистят...Думата метаболизъм до колкот си спомням от часовете по биология значи “обмяна на вещества”,тези с бърз метаболизъм са и с нисък процент на подкожни мазнини,предплагам че бавния метаболизъм е противоположното,така че...

RE

23.02.06
21:13

kaliksto,зависи от храната ,ако се храниш с нездравословна храна ,мазна-от рода на дюнери ,сандвичи,тостери и темподобни съчетано с геинер се кача яко в талията .Така ,че гледайте какво ядете.

23.02.06
23:01

и все пак някой няма ли да каже нещо за този протеин?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1