16.02.06
11:34
Интерсува ме дали се наблюдава покачване на теглото при употреба на трибестан и след колко време.
Трибестана повдига нивото на тестостерона (по естествен път) , а от там следва че ще качиш ММ
17.02.06
00:15
Качва се но трябва да почакаш повече време, эащото той покачва тестостерона по естествен път. Приемай по 1300-2000мг дневно и след 50-60 дни би трябвало да има реэултат. Ако бърэаш повечко пробвай с ДХЕА или АндростенДион.
17.02.06
09:48
и аз бих ти препоръчал ДХЕА пред трибустана
17.02.06
10:01
Аз пък не бих ти го препоръчал. ДХЕА е прохормон и за него се искат години. Трибестана си е безвредна билка и може да си я пиеш спокойно.
Има, има ефект от трибестана. Просто трябва да имаш волята и средствата да го пиеш няколко месеца. Отразява се благоприятно и на силата и на масата, че и на настроението. Просто повечко търпение и не очаквай чудеса.
Aleksandr0v и Vincent Тия съвети си ги задръжте за себе си и погледнете името на темата !!!
Къде го пращате в прохормоните, човека пита за нещо натурално вие още малко зоб ще му предложите
18.02.06
12:30
а и за трибестана не трябва ли да си над 30 години за да усетиШ ефектът му така беШе споменато в една от ьилядите теми от форума