Твърдо решен

18.02.06
14:01

Здравейте, от 5-6 месеца ходя да тренирам на фитнес.
Тренирам по тази програма:

http://www.bb-team.org/training/000157.php

Четох из сайта пише 3 килограма на месец че е максимум, а аз не съм качил толкова за 5 месеца, даже може и да не съм качил, упражненията ги изпълнявам чисто, не мисля че програмата натоварва много мускулите ми за да няма време да се възтановят. Ето че проблема явно е в храната, тежа 60кг а съм висок 1.85-6. Не се храня много, просто незнам какво да ям, ако някакси направя някаква програма за ядене, и да я спазвам ще е по-добре. На училище нямам почти никаква възможност да хапна нещо различно от вафла, 2-ра смяна съм, тренирам вечер. Какво ми препоръчвате, като диета знам ли, и какво да ям на училище?

18.02.06
15:59

Явно си от слабия тип (ектоморф).Проблема при тебе наистина е храната,като трябва да знаеш че със сигурност дори и да се храниш,ще качваш доста трудно.Това обаче не бива да те обезсърчава-напротив.Разгледай сайта и си състави хранителен режим подходящ за теб.Това,че ходиш на училище не бива да ти бъде оправдание да не ядеш.Нищо не пречи да си носиш храна от вкъщи.Незнам сега как е ,но едно време имахме малки и големи междучасия-съответно по 10 и 20 минути.Мисля си,че би могъл да направиш нещо по въпроса и да имаш 2 нормални хранения в даскалото.Не бива да се срамуваш,че другите ще те гледат като изкопаемо :shock: .Аз по същия начин на работа си нося храна и се стремя да правя  2-3 хранения.Трябва да спомена ,че като започвах преди няколко месеца на всички им беше чудно (сигурно са си мислили “абе тоя хич ли няма кинти”).Нека си говорят ,мислех си аз.На мене пък ми беше смешно като ги гледах как нагъват мазните сандвичи,вафлите и супите в пакетчета (така богати на лактоза,захар,сол и други лайна).А щом си твърдо решен ,ще успееш със сигурност.Относно храненето има доста инфо в сайта и темата е трвърде обширна за да се изчерпи с няколко реда.И задължително се съобрази с конституционалния  си тип тяло (именно слабия -ектоморф).Ще ти трябват наистина  повече калории ,но мисля ,че ще се справиш. :)

Успех!

18.02.06
23:16

Няма значение , там е дадено в най добрия случай , което не бива да те отчайва

19.02.06
10:09

[quote author=“m0x”]Здравейте, от 5-6 месеца ходя да тренирам на фитнес.
Тренирам по тази програма:

http://www.bb-team.org/training/000157.php

Четох из сайта пише 3 килограма на месец че е максимум, а аз не съм качил толкова за 5 месеца, даже може и да не съм качил, упражненията ги изпълнявам чисто, не мисля че програмата натоварва много мускулите ми за да няма време да се възтановят. Ето че проблема явно е в храната, тежа 60кг а съм висок 1.85-6. Не се храня много, просто незнам какво да ям, ако някакси направя някаква програма за ядене, и да я спазвам ще е по-добре. На училище нямам почти никаква възможност да хапна нещо различно от вафла, 2-ра смяна съм, тренирам вечер. Какво ми препоръчвате, като диета знам ли, и какво да ям на училище?

Трябва да си наистина много слаб, 185см/60кг.. Ето, че задаваш отговор. Ако не си оправиш режима, ще си стоиш все така, по каквато и програма да тренираш. Прави си сандвичи, купи си гейнър и си прави шейкове. Купи си кутийки за храна и си носи от вкъщи, или си взимай извара, евтина е и си хапвай с вафлите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1