18.02.06
23:18
А бе хора, начи есега си взех на Mushashi Shin Ho Сурватъчен Протейн с Аминокиселини вътре. Можете ли да ми кажете как точно да го пия и дали става за качване на маса?
Благодаре Предварително!
18.02.06
23:21
Ами погледнах там, но искам и да питам тук за всеки случай, да видя дали има някакъв друг начин за взимането им.
18.02.06
23:26
Абе що за тъп въпрос?! Кое не ти харесва от това което е написано на етикета? Всеки протеин си има индивидуална дозировка и производителя я е определил и ти я е написал. Вече ако питаш кога да го пиеш е друго нещо, макар че сигурно и това пише.
18.02.06
23:27
Ок ... Мерси много все пак
18.02.06
23:29
Възможно е да са написана завишени стойности, за да ти свърши по-бързо продукта и да си вземеш нов. Но взимай го както пише и виж какъв ще е ефекта. Ако не си доволен си избери нещо, което повече отговаря на цената си.
Офтопик:
Мусаши е много “еврейска” фирма само да вметна. Пресилено скъпи продукти за не толкова добро качество. Да не говорим за аксесоарите им, ръкавиците ми се прокъсаха на втория месец(22 лв). Старите ми ръкавици се скъсаха след 3 години и струваха тогава (6 лв), но да не се отплесвам от темата. Просто ме дразнят като цяло.
За качване на маса суроватката не е удачен вариант , а за дозировката гледай етикета
П.П.
аз пък съм доволен от сегашните си ръкавички на мусаши :) но този път няма да направя грешката да ги изпера
19.02.06
11:31
Даже си е много удачен.,да не кажа задължителен,ако човек има възможности за добвки де.
[quote author=“DjoNi”]За качване на маса суроватката не е удачен вариант
Говориш глупости... суроватката е идеална за мускулна маса...
Как да не е подходяща, ахх Милиони хора по света имено това пият след трена
20.02.06
00:29
В всички протеини има аминокиселини и всички протеини са подходящи эа качване на мускулна маса. Просто раэличните видове се приемат в раэлично по нуждите на органиэма време. Преэ деня си пий суроватка а преди лягане си вземи каэеинче и си решаваш проблемите с прираста на мускулна маса.
Иначе эа ръкавичките, аэ имам три чифта на МЛО, 3 години немат мърдане, желеэни са.