Енимъл Пак на Юнивърсъл..има ли смисъл?

20.02.06
00:00

Има ли смисъл от това..безумно скъпо нещо...тия 10тина гигатнски хапа които трябва да се взимат като една доза не натоварват ли черния дроб..моля споделете мненията си за този суплемент

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
VI

20.02.06
00:21

Страхотен е. Въобще серията Енимъл на Юнивърсъл е супер. Съдържанието на витамини е такова че като ги вэемеш сутрин ходиш като животно цял ден, и пикаеш Каменица тъмно в тоалетната. Бъэикам се но има нещо такова. Съдържанието на липотропни фактори и неэаменими аминокиселини също не беше лошо. Абе има доста готини работи и то по много така че не се чуди на цената, струва си. Решаваш си абсолютно всички проблеми с необходимоста на органиэма от витамини че дори и в иэлишък остават, а останалите компоненти оправят метаболиэма ти почти до съвършенство няма эначение дебел ли си или слаб и всички протеивчета и аминокиселинки ще влиэат много по спокойно където им е мястото а именно в клетките. Така че не се чуди, имаш ли пари пробвай го.

20.02.06
11:31

за парите, които струва, можеш да си купиш много по-смислени неща. Въобще комбинацията от супер високи дози витамини, от които организма усвоява 10%, а останалото отива в кенефа, не ми се вижда целесъобразна. По добре за същите пари си вземи аминокиселини и един мултивитамин.

20.02.06
16:31

[quote author=“S133p13zZ”]Има ли смисъл от това..безумно скъпо нещо...тия 10тина гигатнски хапа които трябва да се взимат като една доза не натоварват ли черния дроб..моля споделете мненията си за този суплемент

Невероятен избор и  цената се оправдава

20.02.06
16:49

Искам да го провам, но тази цена е убийствена. Ако имаш пачка купувай;)

JI

20.02.06
17:52

а ква е цената ?

20.02.06
18:20

2 кинта пак-а

[quote author=“kaliksto”]

2 кинта пак-а

Верно ли бе?

Смисъл един пак, а не “пакът”. Анимал Пак струва 44 дози - 88 лева, т.е. едно пакетче (”пак”) струва два лева.

20.02.06
21:22

даже вече е малко по скъп ,откакто карабиберонов:) вдигна цените ,workout pak на genesis е малко по силен като дози и е на малко по ниска цена

Цената е една и съща. Анимал - 88 лева / 44 дози = 2лв./доза
Дженезис - 60 лева / 30 дози = 2лв./доза

Съдържанието не съм сравнявал, но не е лоша идея. Все пак предполагам че Анимал-а е по-добър .. пък и продажбите това казват :)

Animal

20.02.06
23:05

От мои приятели знам че ефекта е еднакъв с анимал пак и с дженезис. Иначе е яко, аз го пия сега, но все пак не очаквай някви луди ефекти. Добре е че съдържа и храносмилателни ензими и хрущял от акула

20.02.06
23:46

Мерси за коментарите...но все пак ако реша да го пия прпоръчйте ми нещо с което да си изчиствам черния дроб,който според мене доста ще се натовари..10х предварително ;)..и понеже е доста силен..дали да го пия само в ден,в който тренирам?...а в почивните не?

Хах, от какво да го чистиш черния дроб? От витамини ли? Не ставай смешен  :wink:

Animal

21.02.06
18:41

Това, което ще се натовари доста са по-скоро бъбреците. Затова пий повече вода. Не би трябвало да имаш проблеми ако не злоупотрбяваш

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1