21.02.06
00:23
Здравей,
решил съм да смъкна някой килограм.Не тренирам фитнес вече тренирам муай тай (кик бокс+лакти+колена).Мисля и да почна да бягам.Тренирам 3 пъти през седмицата муай тай и мисля през почивните дни да ходя да бягам.Понякога ходя и по 4-5 пъти на муай тай но зависи защото залата не е само за това.Имам л-карнитин и фет бърнър.Диетата ми е следната:
9ч - кисело мляко + овесени ядки (50-100гр) + 1 ябълка
13ч - 150-200гр пиле + салата
17ч - 1 плод ябълка/портокал/банан ( кое е по добро)
20ч - 150-200гр пиле + салата
вечер ако огладнея хапвам един плод
Какво ще кажете?Мисля че не ми е добре диетата?Л-карнитин сутрин пия и преди тренировка както и фет бърнър-а де.Бягането ще е сутринта след 9 предполагам.Не съм започнал но искам да я почна по-скоро.Тренирал съм фитнес около 3години като последната с 4-5месеца почивка.Вмомента съм 76кг 168см.Не съм дебел но просто искам да отслабна пречат ми килограмите в тренировките по муай тай.Трудно смъквам.Надявам се да ми помогнете.Какво не ви харесва казвайте поправяйте ме ще съм ви благодарен.Благодаря ви предварително.
поздрави
Разгледай в сайта и си изчисли точно какъв трябва да ти е приема на белт., въгл., мазн. и като цяло калориите. След това много лесно ще си направиш хранителен режим http://www.bb-team.org/nutrition/table.php?t=1
Иначе на пръв поглед ти липсват важни храни като риба, яйца, извара... И тези плодове също не са добър вариант за след втората част на деня, аз даже ги отстранявам изцяло когато правя такъв режим.
9ч - кисело мляко + овесени ядки (50-100гр) + 1 ябълка - добре
13ч - 150-200гр пиле + салата
- Добре
17ч - 1 плод ябълка/портокал/банан ( кое е по добро) - без плодове (и то сами) толкова късно. Сложи си нормална храна, с повече белтъчини. Не може от 13 до 20 да караш без белтъчини. Яйца, извара, сирене, месо - по твой избор. Без плодове.
20ч - 150-200гр пиле + салата - ОК
вечер ако огладнея хапвам един плод - без плод. Яж извара, сирене, яйца, но не и плод.