Съвет,или и аз незнам...

21.02.06
16:54

Здрасти на всички.Идва ред да пусна една тема ,на която лично аз не мога да си дам обяснение.Значи проблемът е следния: по принцип аз гледам целогодишно да потдържам една форма,отдавна не съм бил в период за маса,гледам общо взето целогодишно да съм колкото мога чист.Това досега.Тая година от,доста врем насам реших да кача и аз някое килце и после да се чистя,ясно защо.Оправил съм си диетата,приемам добавки(от всичко ,което според мен трябва) и т.н.Храненията ми са както винаги са били - 6бр,като като цяло съм увеличил калориите(респективно приеманата храна).Проблемът е ,че увеличавайки храната чувствам стомахът си постоянно пълен и когато дойде ред,за следващото хранене след 3 часа ,сядам на масата без никакво желание.Така е откакто съм започнал диетата за покачване.
Може ли някой да ме посъветва нещо.Аз честно казано идея си нямам как да подходя,освен да намаля храната ама тогава всичко заминава.Зная само че преди време не съм имал тоя проблем.Може би огранизмът ми е свикнал с малките порции храна и сега му идва тежко.
Ама все пак трябва да има изход,ензими ли да приемам някакви и аз незнам вече...

Благодаря предварително.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

21.02.06
18:18

няма ли начин да ядеш нещо по-калорично?

21.02.06
19:11

ами ям си основните храни с които се храня по принцип,месото,ориза,картофите,овесени ядки,сега съм вкарал и хляб и плодове също,от време на време ям и по нещо сладко,което преди не си позволявах.Смисъл-стандартните храни...

21.02.06
19:58

нормално е това, което описваш. Тъй като си привикнал към приема на определено количество храна организмът ти не изпитва нужда от повече, решението за съжаление е да си наложиш да ядеш, дори и без да те кефи. Ако изпитваш затруднение можеш да си пасираш някои храни (картофи, извара и пр.). Предполагам, че след един период на нова адаптация ще ти бъде по-лесно

RE

22.02.06
23:48

Да намаляш храната няма смиъл.Най -добре според мен наблегни на храните които обичаш най-много.Така дори и да нямаш първоначално апетит,той ще доиде и организма ще се пренастрои сам.

05.03.06
21:53

Jay_C пробвали с люто, колкото и абсурдно да звучи лютото подбужда апетита.Земи някакви люти потправки и пробвай . Няма да загубиш - все пак никоъ не е имрял от малкп люто  :twisted:

06.03.06
22:13

Еми и на мен понякога не ми са яде на толкова често особено еднообразна храна. Когато ядеш е важно да не си сам на масата, ако няма с кой да ядеш примерно може да гледаш ТВ или да слушаш музика на мен много ми помага, иначе сам да седна да ям тей ми е супер депресиращо.

10.03.06
00:05

аз винаги когато сядам да ям не ми се яде. Наскоро се замислих и стигнах до извода че преди да започна с тренирофките съм ял 3-4 пъти по малко храна от сега. От друга страна корема ми 20 мин. след хранене се чувства готож за следващо хранене. Пич, внимавай само да не преяждаш с храненето понеже мускула на корема се разтяга и може да се разтегне мн. и т.н....

10.03.06
00:31

В зависимост от вида/типа на храната, тя се смила и усвоява за 3-6 часа, може и повече.
На 20 мин няма как корема да ти се чувства готов. Храната все още кисне в него. ;) Това просто е лъжливо чувтсво.

10.03.06
09:59

Да,мерси за съветите.Аз тази темичка я бях пуснал преди бая време :D С храненето се оправих.Сега си имам апетит,ама друго се появи.По принцип сега имам 4-5 основни хранения(според времето) + добавките.Апетит си имам,но напоследък се появява едно доста неприятно издуване на стомаха с газове(предимно в следобедните часове) и от около десетина дни ми е станало ежедневие.Започнах да си мисля да не би да е от ориза,да не би от сравнително еднообразната храна (напоследък само месо и ориз),незнам...Някой имал ли е подобно оплакване?

10.03.06
10:14

[quote author=“Jay_C”]Да,мерси за съветите.Аз тази темичка я бях пуснал преди бая време :D С храненето се оправих.Сега си имам апетит,ама друго се появи.По принцип сега имам 4-5 основни хранения(според времето) + добавките.Апетит си имам,но напоследък се появява едно доста неприятно издуване на стомаха с газове(предимно в следобедните часове) и от около десетина дни ми е станало ежедневие.Започнах да си мисля да не би да е от ориза,да не би от сравнително еднообразната храна (напоследък само месо и ориз),незнам...Някой имал ли е подобно оплакване?

от ориза е, 100% ! и аз имам такъв проблем когато ям много ориз. Вземи си активен въглен.

10.03.06
13:08

Мерси за съвета :)

10.03.06
15:41

може да е от лошо храносмилане, храни се разделно, за да се усвоява храната по-добре и ако ти се дават пари ти препоръчвам пепсин или бромелаин, те ще ти помогнат за белтъка в яденето

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1