Вече трети ден ме боли зверски трапеца

22.02.06
13:19

Вече 3ти ден ме боли зверски трапеца след като неделята правих рамо... Днес искам да отида да тренирам за гърди, може ли да усложня положението ако отида ? Посъветвайте ме какво да правя ? 10х предварително

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 10:45.

22.02.06
13:40

[quote author=“Mortos”]Вече 3ти ден ме боли зверски трапеца след като неделята правих рамо... Днес искам да отида да тренирам за гърди, може ли да усложня положението ако отида ? Посъветвайте ме какво да правя ? 10х предварително

Ако нещо не ти е наред, а при теб е така, какво изобщо ще правиш в залата... Дай си почивка поне за семдица  :wink: Ако болката не отмине - лекар (спортен!!!)

По-здрави! 8)

22.02.06
22:40

Понякога пропускането на тренировка е по добрия вариант, не се безпокой от 1 тренировка нищо няма да ти стане

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1